Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει στην πράξη ότι δεν φοβάται το διάλογο !!!

Με ανοικτές και ελεύθερες συζητήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ και οι πολιτικοί του δείχνουν να μην φοβούνται τον διάλογο και δίνουν την δυνατότητα με αυτοπρόσωπη παρουσία ή με ηλεκτρονική παρέμβαση, που είναι ανοικτή σε κάθε χρήστη, να καταθέτει τις απόψεις του. Το ποιές από αυτές τις απόψεις ακούγονται και περιλαμβάνονται στην επίλυση των πολλαπλών κοινωνικών προβλημάτων είναι άλλο θέμα και σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται και από την συμμετοχή και την πίεση που ασκεί ο πολίτης.

Σε αυτά τα πλαίσια κινείται και η παρακάτω εκδήλωση με αφορμή το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για τις Θέσεις της Κ.Ε. του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Αναφορικά με το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θα διεξαχθεί από τις 13 μέχρι και τις 16 Οκτωβρίου 2016 ενώ οι θέσεις για το Συνέδριο έχουν ήδη δημοσιευτεί και ο προσυνεδριακός διάλογος βρίσκεται σε εξέλιξη.

O ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας στο πλαίσιο της προσυνεδριακής περιόδου διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων της Κ.Ε. - Πολιτικής Απόφασης του Συνεδρίου, με σκοπό να ανοίξει στην τοπική κοινωνία ο διάλογος για το επικείμενο συνέδριο:

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

και ώρα 7:30 μμ.

Στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, Πλατεία Γεωργίου Α 25, στη Πάτρα

με ομιλητή τον Γιάννη Μπαλάφα, Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Βουλευτή Β Αθηνών και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη και στους φίλους του κόμματος αλλά και σε όλους τους πολίτες να στηρίξουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και να συμμετάσχουν ενεργά στον προσυνεδριακό διάλογο καταθέτοντας τις απόψεις και τις προτάσεις τους. Στόχος είναι μια ζωντανή και ανοιχτή διαδικασία, ένας ανοιχτός διάλογος με την κοινωνία.

Επίσης στο www.syriza.gr/synedrio λειτουργεί διαδικτυακή πλατφόρμα για τον προσυνεδριακό διάλογο, όπου μέλη και φίλοι του κόμματος, όπως και απλοί χρήστες του ίντερνετ, μπορούν να θέσουν τις προτάσεις και τις ιδέες τους σε 4 θεματικές («δίκαιη ανάπτυξη», «ισχυρή δημοκρατία», «κοινωνικό κράτος», «διεθνής ρόλος».)
 

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ

------------------------------------------------------------------------------------
            ΣΥ. ΡΙΖ. Α ΑΧΑΪΑΣ
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαϊας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.