Ο συνεδριακός τουρισμός έφερε ένα ακόμα επιστημονικό σεμινάριο στα Καλάβρυτα

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε 22-24 Μαΐου 2015 στους άνετους και μοντέρνους χώρους του  Ξενοδοχείου Kalavrita Canyon (στα  Καλάβρυτα) Επιστημονικό Σεμινάριο σχετικό με τις "Εφαρμογές Πληροφορικής στο Χώρο της Υγείας".

Στο Σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε από την  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΏΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ και επισήμως έκανε χαιρετισμό ο Γενικός Γιατρός, προέδρευσαν-σχολίασαν και δίδαξαν διακεκριμένοι επιστήμονες, όπως οι Γ. Αντωνάκος-Ε. Βογιατζάκης-Ε. Θηραίος-Χ. Καρανίκας-Ε. Λυμπερόπουλος-Μ. Παπαδάκης-Α. Παπαζαφειροπούλου-Ι. Παπαπαναγιώτου-Γ. Σκάρπας-Σ. Στεργίου-Ν. Τεντολούρης.  Το παρακολούθησαν Γιατροί από όλη την Ελλάδα, που πραγματικά επωφελήθηκαν από τις μεταδιδόμενες γνώσεις, ειδικά επί των εξελίξεων στο χώρο των νέων τεχνολογιών και της χρήσης αυτών από υγειονομικούς, πάντα προς όφελος των πολιτών.
Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί ότι έγινε ιδιαίτερα θετική μνεία στον Κώστα Παπαπαναγιώτου και στην σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη του Συνεδριακού Τουρισμού που παρατηρείται τελευταία στην Ηρωική και Μαρτυρική Καλαβρυτινή γη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 15 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.