Ο ΣΕΠΟΚΕ απέκτησε τη δική του ιστοσελίδα

Ανταποκρινόμενος στις συνήθειες της σύγχρονης εποχής, ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) από τον Ιούνιο του 2016 απέκτησε την δική του ιστοσελίδα. Ο επισκέπτης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sepoke.gr μπορεί να ενημερώνεται για τα τελευταία νέα του Ομίλου, να επικοινωνεί μαζί μας και να έχει πρόσβαση σε φωτογραφικό υλικό από την πλούσια και ποικίλη Αθλητική-Πολιτιστική-Κοινωνική δραστηριότητα του ΣΕΠΟΚΕ. Η ιστοσελίδα μας, θα ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό στον κάθε επισκέπτη, μια όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση. 

Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια αυτή του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), φιλοξενεί στην αρχική σελίδα του kalavrytanet.com μόνιμο σύνδεσμο έτσι ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΟΚΕ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.