Ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Αθ. Φραντζής στον Περιφερειάρχη

Η στενή συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αθανάσιο Φραντζή.

Ο κ. Κατσιφάρας συνεχάρη στο πρόσωπο του προέδρου του Παγκαλαβρυτινού, όλους όσοι συμμετείχαν στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού στην Αχαΐα, στο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα με χιλιάδες κόσμου να παρακολουθούν τις εκδηλώσεις που έγιναν στα Καλαβρυτοχώρια τον περασμένο Αύγουστο.

Από την πλευρά του ο κ. Φραντζής ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη συμβολή στη διοργάνωση του Ανταμώματος τόσα χρόνια, το οποίο γίνεται πάντα με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και μάλιστα ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου χάρισε και μια τιμητική πλακέτα στον Απ. Κατσιφάρα.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σας στηρίζουμε στο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα, έναν θεσμό που έχει κύριο στόχο τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα που ουσιαστικά γίνεται για να ενισχύσει και να προβάλλει τη Δυτική Ελλάδα. Τα ήθη και τα έθιμα κάθε τόπου, μπορούν να αποτελέσουν στοιχεία αξιοποιήσιμα για να σταθούμε όρθιοι σε αυτή τη δυσμενή περίοδο που διανύουμε», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.