Ο Πρέσβης του Καναδά Ρόμπερτ Πεκ στα Καλάβρυτα, στα πλαίσια επισκέψεων πρέσβεων και διπλωματών

Επίσκεψη στα Καλάβρυτα, πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015, το απόγευμα, ο πρέσβης του Καναδά στην Ελλάδα κ. Ρόμπερτ Πεκ (Robert Peck).

Ο κ. Πεκ, είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά, με τον οποίο συζήτησαν, θέματα και προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής όπως, την πρότασή του, να διοργανωθεί επίσκεψη πρέσβεων και διπλωματών στα Καλάβρυτα, για να γνωρίσουν και να προβάλλουν την περιοχή μας στις χώρες τους και στους επαγγελματικούς και τουριστικούς φορείς τους, και στη συνέχεια, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο, απέδωσε τιμή και μνήμη των άδικα εκτελεσθέντων Καλαβρυτινών, στον Τόπο της Εκτέλεσης, στο λόφο του Καππή και κατέθεσε, τιμητικά, στεφάνι, στο μνημείο των ηρώων.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, ευχαρίστησε τον Καναδό πρέσβη, για την επίσκεψη του στα μαρτυρικά Καλάβρυτα και την τιμητική κατάθεση στεφάνου και την απόδοση τιμής στους άδικα εκτελεσθέντες Καλαβρυτινούς, από τα ναζιστικά – γερμανικά στρατεύματα κατοχής καθώς και για τις δημιουργικές του προτάσεις και ιδέες του, για την προώθηση της ανάπτυξης, ιδίως της τουριστικής, του τόπου μας, του έδωσε τα αναμνηστικά λευκώματα του Δήμου Καλαβρύτων και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί και πάλι, για περισσότερο χρόνο, τα Καλάβρυτα, εκφράζοντας την πρόθεσή του, να συνεργασθεί μαζί του, για την υλοποίηση της πρότασής του, για την επίσκεψη πρέσβεων και διπλωματών στα Καλάβρυτα, σε ευθετότερο και στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.