«Ο ποινικός κώδικας του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη μετατραπεί σε… ανέκδοτο!»

«Η απερχόμενη κυβέρνηση ψήφισε άρον – άρον έναν ποινικό κώδικα που καταφανέστατα πλέον διαπιστώνουν όλοι ότι χρειάζεται αλλαγές. Είναι ένας ποινικός κώδικας που ελλοχεύει κινδύνους παραγραφής αδικημάτων και ατιμωρησίας και ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να μετατρέπεται σε ανέκδοτο, καθώς οι… κουρασμένοι οδηγοί αντιμετωπίζουν πιο βαριές ποινές από τους κλέφτες!».

Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονας Φωτήλας, το νέο ποινικό κώδικα και τις εύλογες, όπως τις χαρακτηρίζει, αντιδράσεις που έχει ήδη προκαλέσει στον νομικό και δικαστικό κόσμο.

Ο κ. Φωτήλας προσθέτει ότι η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουν δεσμευτεί να προχωρήσουν άμεσα στις αναγκαίες αλλαγές του Ποινικού Κώδικα, ώστε να διασφαλιστεί το αίσθημα περί δικαίου, αλλά και να βοηθηθεί η Δικαιοσύνη.

«Θέλουμε μία Ελλάδα ασφάλειας και δικαιοσύνης για όλους. Θέλουμε και μία Δικαιοσύνη που θα μπορεί γρήγορα και αποτελεσματικά να παρεμβαίνει. Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας θα οικοδομήσει ένα νέο και σύγχρονο κράτος. Και η Δικαιοσύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του…» σημειώνει.

Ιάσονας Φωτήλας

Βουλευτής Αχαΐας, Αν. Τομεάρχης Υγείας Ν.Δ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.