Ο Νίκος Ραζής εναντίον δέκα νεαρών σε πνευματικό αγώνα

Με μεγάλη επιτυχία ο Πρόεδρος του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) Δρ. Ν.Χ. Ραζής παρέθεσε αγώνα επίδειξης Σιμουλτανέ στο σκάκι στην εξαιρετική αίθουσα του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού σε συνεργασία με τον ως άνω δραστήριο Φορέα. 

Πράγματι την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015, από τις 18:30 έως τις 22:00 αντιμετώπισε σε διαφορετικές σκακιέρες δέκα νεαρούς αθλητές και αθλήτριες σημειώνοντας 8 νίκες και 2 ήττες από τους Κοντή Χαράλαμπο και Σακκά Κωνσταντίνο. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενδιαφέροντες αυτοί αγώνες, επιτελέστηκαν σε άριστο κλίμα και σε ιδανικές συνθήκες, αποτελώντας έναν πραγματικό ύμνο προς τον πολιτισμό και την ευγενή άμιλλα, 
Πέρα των νεαρών αθλητών, αρκετός κόσμος παρακολούθησε την εκδήλωση η οποία ήταν ενταγμένη στο Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων "Καλοκαίρι 2015" του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού (Πρόεδρος ο Μιχαλόπουλος Νικόλαος). 
Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν ωραιότατα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, ενώ η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου του Σκεπαστού (Ευτυχία Παπαναγιώτου) προσέφερε επιπλέον στον ΣΕΠΟΚΕ βαρύτιμη αναμνηστική πλακέτα. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ. Ν.Χ.Ραζής χάρισε ένα βιβλίο, ως ανάμνηση της θαυμάσιας αυτής βραδιάς. 
Κλείνοντας, υπενθυμίζεται ότι για Κυριακή 30 Αυγούστου 2015 έχει προγραμματιστεί από τον ΣΕΠΟΚΕ νέα εκδήλωση (πάντα με ελεύθερη σε όλους και δωρεάν συμμετοχή)  στο άνω μέρος του πεζόδρομου Καλαβρύτων σε συνεργασία με το Ζαχαροπλαστείο "Ερμείδης". 
 
--
Δρ. Ν.Χ.Ραζής Γενικός Ιατρός Διευθυντής Ε.Σ.Υ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.