Ο Νίκος Μαγκαφάς εκπρόσωπος του Δήμου Καλαβρύτων στην "εβδομάδα αλληλεγγύης"

Ξεκινά τη Δευτέρα 18 Απριλίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 24 Απριλίου η εβδομάδα αλληλεγγύης, που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά και περιλαμβάνει σειρά δράσεων κοινωνικής στήριξης και συνοχής και εθελοντικές δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα υγείας πρόληψης, περιβάλλοντος και αλληλεγγύης.

Συνδιοργανωτές της δράσης είναι η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ, ενώ συμμετέχουν η Εθνική Τράπεζα, ο ΣΚΑΙ και τα Coffee Islands.


Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα 15 Απριλίου στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών στην Πάτρα ο εκδότης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» κ. Θεόδωρος Λουλούδης έδωσε το στίγμα της εβδομάδας υπογραμμίζοντας  ότι μια πράξη από τον καθένα μας μπορεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Ο κ. Χρήστος Γεωργούσης από την Ιντεραμέρικαν τόνισε ότι η εταιρεία θα εξακολουθήσει να στηρίζει δράσεις που εξασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή και συνεργασία. Στη συνέντευξη τύπου παρέστη ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών π. Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, ο περιφερειακός Διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας κ. Γιώργος Ντίνας, η Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού  του Δήμου Δυτικής Αχαϊας κ. Πατρούλα Κοκκίνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αντώνς Χαροκόπος, ο παιδίατρος Γιάννης Γιαννακόπουλος της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Το Δήμο Καλαβρύτων εκπροσώπησε ο Βοηθός Δημάρχου κ. Νίκος Μαγκαφάς, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και υπογράμμισε ότι αποτελεί υποχρέωση της τοπικής αυτοδιοίκησης να είναι παρούσα και, ενεργοποιώντας τα αντανακλαστικά της,   να προσφέρει τη συνδρομή της  για την ανακούφιση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αλληλεγγύης συγκέντρωση τροφίμων και ειδών καθημερινής ανάγκης θα γίνεται στα supermarkets  και  στα σχολεία όλων των βαθμίδων  της πόλης των Καλαβρύτων, τα οποία ενημερώθηκαν σχετικά από τον κ. Μαγκαφά και έχουν ανταποκριθεί. 

Καλούμε όλους τους συμπολίτες να εκδηλώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προσφέροντας ο καθένας αυτό που μπορεί για την ανακούφιση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Με τον τρόπο αυτό χτίζεται η «κοινωνία των πολιτών» που αποτελεί μορφή κοινωνικής εγγύησης των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου και συνιστά απεγκλωβισμό από το εγωιστικό κέλυφος της προσωπικής μας καθημερινότητας.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.