Ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας Ν. Ρουμελιώτης με τον Απ.Κατσιφάρα

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα επισκέφθηκε σήμερα ο πύραρχος Νικόλαος Ρουμελιώτης, ο οποίος ανέλαβε προσφάτως Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας.

Ο κ. Κατσιφάρας συνεχάρη τον κ. Ρουμελιώτη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα και στο δύσκολο έργο που ανέλαβε.

Στο επίκεντρο τέθηκε η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον κρίσιμο τομέα της αντιπυρικής προστασίας και της αντιμετώπισης διαφόρων προβλημάτων που προκύπτουν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης εξέφρασε στον νέο Διοικητή την πρόθεση του ίδιου αλλά και της Περιφέρειας για διαρκή επικοινωνία στην αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να ενδέχεται να προκύψουν ενόψει του επερχόμενου καλοκαιριού.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.