Ο Γενικός Γραμματέας του ''Χαμόγελου του Παιδιού'' στα Καλάβρυτα

Ουσιαστική και εποικοδομητική ήταν η επίσκεψη στα Καλάβρυτα, του Γενικού Γιατρού και Διευθυντού του Πολυδύναμου Ιατρείου Αγίων Θεοδώρων Χρήστου Καμμιλάτου, Προέδρου του Τμήματος Πελοποννήσου της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής Ιατρικής (ΕΛΕΓΕΙΑ) και Γενικού Γραμματέα στο Χαμόγελου του Παιδιού.

Ο κ. Καμμιλάτος, προήδρευσε (μαζί με τον Ν. Ραζή) στην επιτυχή Επιστημονική Ημερίδα Χρονίων Νοσημάτων, που διοργάνωσε και επιτέλεσε η ΕΛΕΓΕΙΑ στα Καλάβρυτα 9 Μαϊου 2015.

Η εμπειρία του εν λόγω Γιατρού σε θέματα Σφαιρικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) είναι μεγάλη, έχοντας οργανώσει ένα άκρως αποτελεσματικό και αποδοτικό πρόγραμμα Κατ' Οίκον Νοσηλείας (ΚΟΝ) σε ολόκληρη την Κορινθία, το οποίο εδώ και χρόνια και λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Πέρα από το Επιστημονικό Πρόγραμμα, έντονο ενδιαφέρον έδειξε ο κ. Καμμιλάτος και για τις Δομές Υγείας και Πρόνοιας στην περιοχή μας. Αποτέλεσμα ήταν, να εξεταστεί σοβαρά η προοπτική συνεργασίας -σε επιστημονικό επίπεδο- με τους γιατρούς Γενικής Ιατρικής της περιοχής μας, πάντα προς όφελος του πληθυσμού και των πολιτών της Ηρωικής και Μαρτυρικής Καλαβρυτινής γης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.