Ο εκπρόσωπος του Τ.Δ. Κούτελης Ανδρ. Σφαραγκούλιας για την επίσκεψη του κ. Αθ. Μαρτίνου

Σήμερα την 16η Αυγούστου 2015 είχα την τιμή και την χαρά ως εκπρόσωπος του τοπικού διαμερίσματος Κουτέλης του Δήμου Καλαβρύτων, μαζί με τους συγχωριανούς μου, να υποδεχθούμε τον ευεργέτη μας κύριο Μαρτίνο Αθανάσιο.

Ο κύριος Μαρτίνος χρηματοδότησε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην παλαιά Κόυτελη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χωριανούς μου, που με την συμμετοχή τους και την αγάπη που περιέβαλλαν τον κύριο Μαρτίνο συνέβαλλαν έτσι ώστε αυτός να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογή του. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγόπουλο Αντώνη που παρότρυνε τον κύριο Μαρτίνο να κάνει αυτή την μεγάλη δωρεά, τον ιερέα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του χωριού μας, τον πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου του συλλόγου καθώς και όλους τους συγχωριανούς που προσέφεραν για την επιτυχία του δείπνου.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς, ο τέος δήμαρχος Καλαβρύτων και βουλευτής Αθανάσιος Παπαδόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σφαραγκούλιας Νικόλαος και Μαγκαφάς Νικόλαος.


Ο εκπρόσωπος του τοπικού διαμερίσματος Κουτέλης Σφαραγκούλιας Ανδρέας.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.