Ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝΕΤ για τη συσκευή που παράγει ενέργεια από νερό και θέτει κινητήρα σε λειτουργία

Όπως προβλέπουν κορυφαίοι πολιτικοί και οικονομολόγοι, βρισκόμαστε στην απαρχή μιας νέας εποχής της παγκόσμιας ιστορίας, στην οποία μπορεί να μας οδηγήσει το υδρογόνο και οι εφαρμογές του για παραγωγή ενέργειας.

Μεταξύ των «πιονέρων» αυτής της περιόδου που διανύουμε είναι ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος, η συσκευή του οποίου παράγει ηλεκτρισμό, καθώς και υδρογόνο που μπορεί να αξιοποιηθεί ως καύσιμη ύλη για να τροφοδοτήσει με ενέργεια τον πολιτισμό μας. Μοναδικό έξοδο; Το αθώο νερό και στοιχεία που βρίσκονται σε αφθονία στη φύση, τα οποία συνδυαζόμενα με τις κατάλληλες ραδιοσυχνότητες παράγουν αυτό που μέχρι τώρα μας φαίνεται ως «θαύμα».

Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών που πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα το τριήμερο 8, 9 και 10 Απριλίου, (διαβάστε εδώ), ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος μίλησε για τη συσκευή, αποκλειστικά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝΕΤ και τον Θεόδωρο Παπαδόπουλο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι είπε για τη συσκευή.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.