Ο Δήμος Καλαβρύτων για το θάνατο του Νίκου Ραζή

Θλίψη προκάλεσε η αναγγελία του θανάτου ενός εκλεκτού συνδημότη μας, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας, του ιατρού Νίκου Ραζή.

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, ως Δήμαρχος, αλλά και ως άνθρωπος, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, στην μητέρα του Ρόζα, στην σύζυγό του Κορίνα, και στις κόρες του Ρόζα και Τζωρτζέλα.

Ο Νίκος Ραζής υπήρξε άνθρωπος της προσφοράς με πολυεπίπεδη δράση.

Ως ιατρός υπηρέτησε την επιστήμη του με ανιδιοτέλεια, στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας όσο και στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο.

Ήρθε νέος από το τόπο της καταγωγής του, την Κεφαλλονιά και έκανε τα Καλάβρυτα, τόπο της καρδιάς του.

Ήταν πάντα παρών στην κοινωνία, όχι μόνον ως επιστήμονας. Ασχολήθηκε με τους νέους μας, λειτουργώντας την εστία δράσης και πνεύματος τον Σκακιστικό Καλαβρύτων. Υπήρξε πάντα δίπλα στους νέους μας, με εκδηλώσεις, αθλητικές δράσεις και πολλαπλές δραστηριότητες. Άφησε την σφραγίδα του στον τόπο μας και την μνήμη του άσβεστη.

Γιατρέ μας σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας προσέφερες, ως επιστήμονας, ως εργάτης των Καλαβρύτων, ως άξιος οικογενειάρχης

Αιωνία σου η μνήμη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
13 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.