Ο Δήμος Καλαβρύτων ενημερώνει για την ηλεκτρονική δημοπρασία αγροτικών προϊόντων

Ο Δήμος Καλαβρύτων και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος (ΙΝ.Α.Δ.Ε.), ως μέλη της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΤΟΠΣΑ “ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ”, διοργανώνουν την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:30 στα Καλάβρυτα, στο Δημαρχείο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ενημερωτική συνάντηση και στρογγυλή τράπεζα, με στόχο τη γνωριμία και τη συνεργασία των τοπικών επιχειρήσεων, στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί στους συμμετέχοντες το σύστημα Ηλεκτρονικής Δημοπρασίας Αγροτικών Προϊόντων από τον Ευρωπαϊκό συνεταιρισμό αγροτών BERLOTA.

Tο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος (ΙΝ.Α.Δ.Ε.) και ο Δήμος Καλαβρύτων, ως μέλη της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΣΥΝΕΠΙΧΕΙΡΩ» στο πλαίσιο του προγράμματος «ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ» διοργανώνουν ενδιαφέρουσα εκδήλωση υπό την αιγίδα του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ η οποία απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο και σε φορείς των Καλαβρύτων και του νομού Αχαΐας και έχει ως στόχο τη γνωριμία, την ανταλλαγή απόψεων, την παρουσίαση καινοτόμων ιδεών και τη συνεργασία.

Η εκδήλωση είναι μέρος του διακρατικού προγράμματος που υλοποιεί το ΙΝ.Α.Δ.Ε. και αφορά παρουσίαση σε ενδιαφερόμενους φορείς και επιχειρήσεις της BELORTA, της μεγαλύτερης συνεταιριστικής αγροτικής δημοπρασίας της Ευρώπης. Ο κ. Peeters, διευθυντής εξωτερικών σχέσεων της Belorta, θα παρουσιάσει το σύστημα ηλεκτρονικών δημοπρασιών αγροτικών προϊόντων που έχει υιοθετήσει ο βέλγικος συνεταιρισμός Belorta, μέσω του οποίου κατάφερε τα τελευταία χρόνια να εκτοξεύσει τις πωλήσεις του, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των προϊόντων του και την ακεραιότητα των συναλλαγών του. Ένα τέτοιο σύστημα διακίνησης των αγροτικών προϊόντων, από τους παραγωγούς κατευθείαν στους αγοραστές, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών αποτελεί μια καινοτομία που θα μπορούσε να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των τοπικών παραγωγών και αποτελεί μια ελπιδοφόρα αναπτυξιακή προοπτική ειδικά σε περιοχές που η οικονομία τους στηρίζεται στον πρωτογενή τομέα. Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στα Καλάβρυτα στις 26 Νοεμβρίου με την συνεργασία του Δήμου Καλαβρύτων.

Ακολουθεί συνημμένη, η πρόσκληση για την εκδήλωση.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
9 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.