Ο αρμόδιος υπουργός την Δευτέρα στα Καλάβρυτα.Ανασφάλεια σε 35 χωριά του Δήμου

Ας μην παίζουν κάποιοι γιατί δεν είναι plaiymobil.......Παρά τις καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις που προηγήθηκαν, φαίνεται πως η ώρα για την συγχώνευση των δύο Αστυνομικών τμημάτων Καλαβρύτων και Κλειτορίας είναι προ των πυλών.

 

Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα το Α.Τ.Κλειτορίας ΚΛΕΙΝΕΙ αφού ο σχεδιασμός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας έχει υποδείξει στο Υπουργείο αυτή την επιλογή ως απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να υπάρξει η περιβόητη εξοικονόμηση χρημάτων.

 

Αυτή η εξοικονόμηση χρημάτων φυσικά γίνεται σε βάρος της ασφάλειας ή καλύτερα του αισθήματος ασφάλειας των ηρωικών κατοίκων που ζουν στα απομακρυσμένα χωριά της επαρχίας Καλαβρύτων.

 

Την Δευτέρα 4/5/2015 ο αρμόδιος υπουργός θα επισκεφθεί τα Καλάβρυτα και θα είναι μια καλή ευκαιρία τόσο για τον κ. Δήμαρχο όσο για τους δημοτικούς συμβούλους ,φορείς ,εκπροσώπους συλλόγων να θέσουν ''επί τόπου '' το πρόβλημα στον Υπουργό μήπως αποφευχθεί μια επικίνδυνη ενέργεια σε βάρος αθώων Ελλήνων.

 

Ο αρχικός σχεδιασμός μιλάει για συγχώνευση, αυτό θα πει πως το προσωπικό και τα μέσα του Α.Τ.Κλειτορίας θα ενταχθούν στην δύναμη του Α.Τ.Καλαβρύτων.Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντως, συνήθως μετά από μικρό χρονικό διάστημα αρχίζει η αποξήλωση του ''νέου πολυδύναμου'' Καλαβρύτων με μετακινήσεις προσωπικού προς την πρωτεύουσα του Νομού.

 

Αν δεν μπορεί μα διασφαλιστεί η μη κατάργηση του Α.Τ.Κλειτορίας ας διασφαλιστεί τουλάχιστον ότι το προσωπικό ή καλύτερα οι οργανικές θέσεις και των δυο τμημάτων θα εξακολουθούν να υπάρχουν ως έχουν, συγκεντρωτικά στην νέα υπηρεσία.

 

Αν κάτι τέτοιο συμβεί η δύναμη του Α.Τ.Καλαβρύτων θα είναι ικανή με ελάχιστες ίσως προσθήκες να διαχειριστεί αξιοπρεπώς τον ρόλο της .

 

Σε διαφορετική περίπτωση οι κάτοικοι των χωριών που σήμερα αστυνομεύονται από το τμήμα της Κλειτορίας θα είναι πιο ασφαλείς αν μετακομίσουν σε κάποια εμπόλεμη ζώνη

Θεόδωρος Παπαδόπουλος 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
13 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.