Ο Άραξος ορμητήριο νατοϊκών αεροσκαφών για βομβαρδισμούς κατά του ΙSIS;

Σταθμός ανεφοδιασμού έχει γίνει η αεροπορική βάση στον Άραξο, για νατοϊκά F16 που συμμετέχουν σε βομβαρδισμούς κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, αναφέρει δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας militaire.gr και του Πάρι Καρβουνόπουλου. 

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα της 1ης Ιουλίου, σε λίγες ημέρες 12 F16, έξι από το Βέλγιο (στη φωτογραφία) και έξι από την Ολλανδία προσγειώθηκαν στον Άραξο και εξυπηρετήθηκαν από το προσωπικό της μονάδας.

Και στις δυο περιπτώσεις οι προσγειώσεις ανακοινώθηκαν ξαφνικά στο προσωπικό “ως έκτακτες”.

Τα βελγικά F16, προσγειώθηκαν στον Άραξο στις 27 Ιουνίου και τα Ολλανδικά στις 30 Ιουνίου.

Ουσιαστικά αποκαλύπτεται ότι το ΝΑΤΟ έχει πλήρη εμπλοκή στις πολεμικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και οι αεροπορικές και όχι μόνο βάσεις της χώρας μας έχουν καθοριστικό ρόλο.

Θυμίζουμε ότι Νατοϊκοί Στόλοι περιπολούν για μήνες στο Αιγαίο με εμπλοκή στον πόλεμο κατά των μεταναστών, αλλά και συμμετοχή στους ανταγωνισμούς σε Μαύρη Θάλασσα και Ανατολική Μεσόγειο, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι οι δυτικές δυνάμεις διεξάγουν ήδη επιχειρήσεις στην Λιβύη. Πρόσφατα εξάλλου, αμερικανικοί στόλοι, έχοντας επικεφαλής αεροπλανοφόρα γνώρισαν «τη φιλοξενία» στη βάση της Σούδας και σε ελληνικά λιμάνια.

Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση που εμπλέκει τον λαό μας στους αιματοβαμμένους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για τη Μέση Ανατολή και Αφρική, κάνοντας ορατό τον κίνδυνο αντεκδίκησης.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
15 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.