Ο Ανδρέας Ριζούλης για την 72η μαρτυρική επέτειο του Ολοκαυτώματος σε Καλάβρυτα και Κλειτορία

Το τριήμερο από τις 12 έως 14/12/2015 ο Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ριζούλης παρευρέθη στις εκδηλώσεις του δήμου Καλαβρύτων στα πλαίσια της 72ης επετείου του Ολοκαυτώματος.
Το Σάββατο στις 12/12/2015 συμμετείχε στην συνεδρίαση των εκπροσώπων των μαρτυρικών πόλεων του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου. Απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας την ανάγκη διατήρησης ζωντανής της μνήμης της θηριωδίας των ναζιστικών στρατευμάτων, αφού ακόμα και σήμερα η ναζιστική αντίληψη παραμένει ζώσα και εκκολάπτεται.
Για το κατοχικό δάνειο, την αποκατάσταση των γερμανικών αποζημιώσεων καθώς και την επιστροφή πολιτιστικών αγαθών, ο βουλευτής Αχαΐας τόνισε ότι δεν είναι μόνο θέμα υλικής αποκατάστασης αλλά ύψιστο ζήτημα δημοκρατίας. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι όσο τα ζητήματα αυτά παραμένουν ανοιχτά η αντίληψη για την δημοκρατία στην Ευρώπη πλήττεται.
Την Δευτέρα στις 14/12/2015 ο Ανδρέας Ριζούλης παρευρέθη στις εκδηλώσεις μνήμης των σφαγιασθέντων του δημοτικού διαμερίσματος Κλειτορίας καταθέτοντας στεφάνι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.