Ο Ανδρέας Κατσανιώτης στον ΣΚΑΪ: «Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι»

«Η Ελλάδα είναι χώρα, όχι χώρος. Και οπωσδήποτε δεν είναι… ξέφραγο αμπέλι» υπογράμμισε ο βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εμφάνισης στην εκπομπή «ΣΚΑΪ Online», όπου θέματα της συζήτησης αποτέλεσαν το μεταναστευτικό και τα πρωτογενή πλεονάσματα.

Ο κ. Κατσανιώτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο θεσμικό πλαίσιο που ετοιμάζει η Kυβέρνηση για το μεταναστευτικό.

«Κάποιοι έκαναν παιχνίδι πάνω στην πλάτη δυστυχισμένων ανθρώπων» τόνισε ο κ. Κατσανιώτης μιλώντας για τα εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίστηκε ένας ολόκληρος μηχανισμός, υπογραμμίζοντας πως όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν και αυτό θα κάνει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, εισάγοντας ένα νέο πλαίσιο, εντός του οποίου οι πρόσφυγες και οι νόμιμοι μετανάστες θα μπορούν να εισέρχονται στην χώρα, όχι όμως και οι παράνομοι μετανάστες.

Επίσης, μιλώντας για τα πρωτογενή πλεονάσματα, ο κ. Κατσανιώτης εξέφρασε την πεποίθηση πως η κυβέρνηση θα πετύχει να χαλαρώσει τη «δημοσιονομική θηλιά» που άφησε στην χώρα η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οικοδομώντας ένα ολικό πρόγραμμα δυναμικών μεταρρυθμίσεων, προσέλκυσης επενδύσεων και νέων χιλιάδων θέσεων εργασίας για την ανάπτυξη της χώρας και την ανόρθωση της μεσαίας τάξης και των πλέον αδύναμων στρωμάτων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.