Ο Άγγελος Τσιγκρής με τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, το Σάββατο 17 Απριλίου επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο της Πάτρας και συναντήθηκε με εμπόρους και καταστηματάρχες. 

Ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και το λιανικό εμπόριο, τις οικονομικές δυσκολίες λόγω των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας, την αδυναμία διάθεσης των εμπορευμάτων και την αγοραστική κίνηση με το νέο τρόπο λειτουργίας των εμπορικών συναλλαγών. 

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσιγκρής, στις 17 Δεκεμβρίου 2020, κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών με θέμα: «Στήριξη του λιανικού εμπορίου και των εμπορικών επιχειρήσεων» (αριθμός πρωτοκόλλου: 2783/17.12.2020). 

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής ρωτούσε τον Υπουργό Οικονομικών: α) σε ποιες ενέργειες θα προβεί με σκοπό τη στήριξη των μικρών και μεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων και β) πότε αναμένεται η εφαρμογή τους._

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
11 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.