Ο Άγγελος Τσιγκρής, με την αρμόδια Επιτροπής της Βουλής, στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Ο δικηγόρος και καθηγητής της Εγκληματολογίας (βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ) Άγγελος Τσιγκρής επισκέφτηκε το Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου Πατρών, με τα μέλη της Μόνιμης Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος και λοιπών Δομών Εγκλεισμού Κρατουμένων της Βουλής, της οποίας είναι μόνιμο μέλος. 

Τα μέλη της Επιτροπής ενημερώθηκαν από τη διεύθυνση και το προσωπικό για τη λειτουργία και τα προβλήματα του Καταστήματος Κράτησης της Αχαΐας. 

Πρόσφατα υπογράφηκε από τον αρμόδιο Υπουργό η σύμβαση για την πραγματοποίηση του έργου της βελτίωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων και των υποδομών του Καταστήματος. 

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσιγκρής, βαθύς γνώστης του Σωφρονιστικού Συστήματος στην Ελλάδα (είχε διατελέσει Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής), στις 19.8.2020 είχε καταθέσει Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη (Αριθμός πρωτοκόλλου: 8874 / 19.8.2020) με την οποία ζητούσε τη βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και των υποδομών του Καταστήματος Κράτησης της Πάτρας._

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.