Νοσοκομείο Καλαβρύτων: Κοπή πίτας με... αναφορά στα προβλήματα λειτουργίας του

Μία όμορφη και λιτή κοπή (πρωτοχρονιάτικης) πίτας συνδυασμένη με την Τσικνοπέμπτη έγινε στις 12 Φεβρουαρίου στην Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας στα Καλάβρυτα.

Την ιδέα για την ημέρα πραγματοποίησης της εκδήλωσης είχε ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής κ. Κωνσταντίνος Κούκιος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του προς το προσωπικό, ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Ιωάννης Μεντζελόπουλος ανέφερε, ότι όλοι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια κάτω από αντίξοες συνθήκες τονίζοντας πως πρώτος στόχος πρέπει να είναι πάντα η εξυπηρέτηση των ασθενών – πολιτών με ευγένεια και με τη μεγαλύτερη δυνατή φροντίδα. Επίσης ανέφερε, πως ο ίδιος προσπαθεί να διοικεί ως <<πρώτος μεταξύ ίσων>> ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει σε όλους τις ενέργειες της Διοίκησης για τις σοβαρές ελλείψεις του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, καθώς και για το μέγιστο για την περιοχή θέμα της διακομιδής ασθενών, που δυστυχώς ακόμα δεν έχει <<διευθετηθεί>> (τροποποίηση νομοθετικού καθεστώτος ή έστω ενίσχυση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ).

Με την ευκαιρία αυτή, η Διοίκηση της Α.Ο.Μ. Καλαβρύτων εύχεται σε όλους τους Καλαβρυτινούς καλή χρονιά με υγεία και λιγότερα …προβλήματα.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
13 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.