ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - Έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια. Ποιές λύσεις θα δοθούν άμεσα!!

Σε συνέχεια της απο 15-12-2014 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου συζητήθηκε εκτός ημερησίας διάταξης, το θέμα του Γενικού Νοσοκομείου Κ.Υ. Καλαβρύτων (διαβάστε εδώ), πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια για το ίδιο θέμα, στο οποίο συμμετείχαν, εκτός από τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα, οι Αντιπεριφερειάρχες Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλος, και Υγείας Αντ. Χαροκόπος, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αν. Τογιοπούλου, εκπρόσωποι των υπολοίπων Περιφερειακών Παρατάξεων, ο Παν. Λαλιώτης από τους ΑΝ.ΕΛ., ο Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας Νικόλαος Στακιάς, ο Διοικητής του Γ.Ν. Αιγίου Κ. Φωτόπουλος, ο Αναπληρωτής Διοικητής Ιωαν. Μετζελόπουλος, ο Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεοδ. Νασιώτης και Σπ. Καπράλος, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων και Διευθυντής Διοικητικού του Νοσοκομείου Καλαβρύτων Λεων. Βασιλόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Κατσιφάρας υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της άποψης, ότι πρέπει να δωθούν άμεσα λύσεις για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, θέμα το οποίο από ότι φαίνεται, το έχει αναλάβει προσωπικά και μάλιστα υπήρξε έντονος διάλογος με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αιγίου, αφού όπως επισημάνθηκε η ενοποίηση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων με το Νοσοκομείο του Αιγίου, καθώς και οι ενέργειες του Διοικητή του Νοσοκομείου Αιγίου κ. Φωτόπουλου, αποδομούν το Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Πολύ εύστοχη υπήρξε η τοποθέτηση του Λεων. Βασιλόπουλου, ο οποίος τόνισε ότι "αν υπάρξει πρόθεση να λυθούν τα προβλήματα του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, τότε σίγουρα θα βρεθούν λύσεις". Όπως επίσης επισήμανε ότι υπήρξε από τον Ιούνιο ενημέρωση για το πρόβλημα που θα προέκυπτε στο εμφανιστήριο του ακτινολογικού, λόγω συνταξιοδότης της υπαλλήλου, και  ότι μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί λύση.

Σημειώνουμε εδώ ότι αρχίζει και η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου και υπάρχει άμεσος κίνδυνος δημιουργίας σοβαρού προβλήματος.

Υπήρξε η δέσμευση του κου Στακιά για άμεση λύση του προβλήματος με τις εμφανίσεις στο ακτινολογικό, επίσης στα προγράμματα του ΟΑΕΔ θα υπάρξουν θέσεις - ειδικότητες νοσηλευτικού προσωπικού κατά προτεραιότητα για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπως επίσης και άμεση πίστωση για δεύτερο καρδιολόγο κατά προτεραιότητα.

Θέλουμε να επισημάνουμε εδώ, για άλλη μια φορά την απουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά, στις συσκέψεις αυτές που γίνονται για το Νοσοκομείο, γεγονός που προκαλεί απορία. Ευτυχώς τα Καλάβρυτα βρήκαν ένα θερμό υποστηρικτή στους αγώνες τους για το Νοσοκομείο στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη κου Κατσιφάρα, ο οποίος πρωτοστατεί μαζί με τους κ. κ. Νασιώτη και Βασιλόπουλο στην εξέυρεση λύσεων.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.