Νοσηλεύτριες και νοσηλευτές. Οι σύγχρονοι ήρωες.

Αναγνωρίζοντας το τεράστιο έργο που επιτελούν οι νοσηλευτές, ειδικά την περίοδο που διανύουμε, η βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών δήλωσε:

2η Μαΐου. Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών. Παγκόσμια ημέρα ευγνωμοσύνης, για τις θυσίες και τη συνεισφορά τους στη φροντίδα και την ανακούφιση κάθε ασθενή.

 Κορμός της υγειονομικής περίθαλψης, οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές βρίσκονται δίπλα στον συνάνθρωπο καθόλη τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας του κι επιτελούν το λειτούργημά τους με υπευθυνότητα, αφοσίωση, υπομονή και συχνά με δύναμη ψυχής.

Εν μέσω Πανδημίας, γίναμε όλοι μάρτυρες πράξεων ηρωικών, πράξεων αυταπάρνησης απέναντι στον πιο φονικό ιό του αιώνα. Περισσότεροι από 1.600.000 νοσηλευτές προσβλήθηκαν παγκοσμίως από τον ιό τον τελευταίο χρόνο, ενώ τουλάχιστον 2.700 έχασαν αυτήν την άνιση μάχη. 

Είναι σε αυτούς λοιπόν, που πρέπει να αφιερώσουμε τις σκέψεις μας τη σημερινή ημέρα, αλλά και κάθε μέρα που συνεχίζουμε να ζούμε και να εργαζόμαστε υγιείς και ασφαλείς. 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.