ΝΟΔΕ Αχαΐας: Στη Νέα Δημοκρατία όλοι έχουν ρόλο-Φωτογραφίες από την τελευταία συνεδρίαση

Διευρυμένη συνεδρίαση παρουσία σχεδόν όλων των στελεχών της ΝΔ αλλά και απλών υποστηρικτών της συγκάλεσε την περασμένη Τρίτη ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Α. Μαζαράκης στα γραφεία της οδού Κορίνθου κάνοντας πράξη το σύνθημα «Στη Νέα Δημοκρατία όλοι έχουν ρόλο».

Τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων ήταν η δυναμική προσέγγιση των πολλών εξαπατημένων Αχαιών της παρούσας κυβέρνησης και η σύναψη μαζί τους μιας αλληλεπιδρούμενης συμφωνίας αλήθειας, μα πάνω απ’ όλα η συμμετοχή τους στην διαμόρφωση της φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης που οραματίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συζητήθηκαν ακόμα τεχνικά ζητήματα για τις δύο επερχόμενες εκδηλώσεις που σχεδιάζει η ΝΔ στην Αχαΐα, η πρώτη στην Αγορά Αργύρη στις 7 Ιουλίου με θέμα «Αποτελεσματικές Πολιτικές Απασχόλησης» με την παρουσία του βουλευτή επικρατείας Β.Οικονόμου και η δεύτερη ανοιχτή εκδήλωση στα γραφεία της ΝΟΔΕ με αφορμή την επέτειο 42 χρόνων από την 24η Ιουλίου 1974, ημέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα υπό τον Εθνάρχη Κων/νο Καραμανλή.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν: οι Πολιτευτές Γ. Κοντοδήμος, Α. Ρηγοπούλου, Α. Τσιγκρής, Ε. Γιαννιά, Ε. Κονιδάρη, ο τέως βουλευτής Αθ.Νταβλούρος, ο υποψήφιος δήμαρχος Κ.Χριστόπουλος οι πρόεδροι των τεσσάρων τοπικών οργανώσεων του νομού κύριοι Βλασταράς, Μανέτας, Σταθακάρος και Ντάντος καθώς και οι τομεάρχες θεματικών ενοτήτων κ.κ. Κατσουγκράκης, Βαγενάς, Γιαννόπουλος, Καρβέλης, Ζαφειρόπουλος και Καρακίτσος.

Διευρυμένες συνεδριάσεις των νομαρχιακών οργανώσεων γίνονται παράλληλα σε όλη την Ελλάδα καθ΄ υπόδειξη του ίδιου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας που δεν παραλείπει να επισημαίνει με κάθε ευκαιρία και σε όλους τους τόνους πως θέλει η ΝΔ να έχει την πόρτα ανοιχτή σε κάθε πολίτη που θέλει να εμπλακεί.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.