Νίκος Ραζής: ''...για την μεγάλη τιμή που έκαμαν στην μετριότητά μου''

Ο τίτλος δανεισμένος από ένα σεμνό και ειλικρινές ευχαριστήριο του ακούραστου γιατρού Νίκου ραζή

.Με ιδιαίτερη συγκίνηση και πολύ ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ ειλικρινά και θερμά, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Σειρών-Αργαμπέλλων-Λεχουρίου-Λειβαρτζίου-Σοποτού-Αγρινίου, τους διοργανωτές, τον Αντιδήμαρχο Αροανίας κ. Παναγιώτη Λιακόπουλο, τον Πρόεδρο Κέντρου Λαογραφίας και Βυζαντινής Παράδοσης κ. Κώστα Σταμάτη και ειδικότερα την Πρόεδρο του Συλλόγου Λειβαρτζινών Αττικής “Η Ανάληψη του Σωτήρος” κ. Δήμητρα Κωνσταντινίδου, για την μεγάλη τιμή που έκαμαν στην μετριότητά μου, να μιλήσουν από μικροφώνου για μένα με λίαν κολακευτικά λόγια και να με τιμήσουν (κατά την διάρκεια των εξαιρετικών Αθλητικών δραστηριοτήτων τους) με βαρύτιμη ειδική πλακέτα για “την πολυετή Ιατρική-Κοινωνική και Πολιτιστική δραστηριότητά μου”, στο κατάμεστο γήπεδο Αγίου Βασιλείου Σειρών.

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, θα μείνει για πάντα αποτυπωμένη με τα καλύτερα χρώματα, στην καρδιά και την σκέψη μου. Η αναγνώριση, αποτελεί την μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση για το έργο που με τις πτωχές μου δυνάμεις και με την συμπαράσταση της οικογενείας-των συνεργατών μου και την βοήθεια του Θεού, μπόρεσα τα 22 τελευταία χρόνια να προσφέρω στους πολίτες της Ηρωικής και Μαρτυρικής Καλαβρυτινής Επαρχίας.

Επιπλέον, ευχαριστώ θερμά τον κόσμο (συμπολίτες-επισκέπτες-αθλητές και συνοδούς) που με το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημά τους, επικρότησαν την εν λόγω κίνηση. Επίσης, τον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, που ανέδειξαν το γεγονός αυτό. Τέλος, τους δεκάδες γνωστούς-συμπολίτες-φίλους-συγγενείς-συνεργάτες για τα συγχαρητήρια μηνύματα και τις ευχές τους.

Για άλλη μια φορά, ευχαριστώ πολύ όλες και όλους.

Θα συνεχίζω να προσπαθώ, με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να προσφέρω το καλύτερο στον τόπο αυτό με στους ξεχωριστούς πολίτες και κατοίκους του.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.