ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Covid 19, Δωμάτιο 101 ΠΓΝΠ...2ος 2021, για όσους σφυρίζουν αδιάφορα.

Ένα κείμενο που αφορά την περιπέτεια της υγείας του λόγω covid 19, καθώς και την προσωπική του εμπειρία από την ασθένεια, μας έστειλε για δημοσίευση ο συμπατριώτης μας Νίκος Παπαβραμόπουλος. Σκοπός όπως αναφέρει, δεν είναι η προσωπική του προβολή, βασιζόμενη πάνω σε ένα θέμα υγείας, αλλά η αφύπνιση εκείνων που δεν καταλαβαίνουν και κυκλοφορούν θετικοί διασπείροντας κίνδυνο με απρόβλεπτές διαστάσεις. Δημοσιεύουμε το κείμενο όπως ακριβώς μας το έστειλε:

Covid 19, Δωμάτιο 101 ΠΓΝΠ...2ος 2021, για όσους σφυρίζουν αδιάφορα.

Ο κορωνοϊός είναι απίστευτα πρωτόγνωρη εμπειρία, δεν είναι πανούκλα, είναι όμως σκληρός και αδιαπραγμάτευτος. Σε κάνει ότι θέλει δεν τον κάνεις ότι θέλεις, βιώνεις μια απίστευτα πρωτόγνωρη εμπειρία.

Στη δική μου περίπτωση μετά το θετικό rapid test στις 10 Φεβρουαρίου 2021 και θετικό μοριακό test την επομένη, οι ημέρες κυλούσαν με αγωνία, ένταση, έχω πυρετό ή δεν έχω, έχω βήχα, πως είναι το οξυγόνο. Καθημερινή επικοινωνία με τους γιατρούς. Εν συνεχεία εμφάνισε συμπτώματα η σύζυγος και τα παιδιά μου, νοσήσαμε όλοι. Στεναχώρια, προβληματισμός αγωνία. Είκοσι επτά ημέρες εσώκλειστοι σπίτι, δεν βγήκαμε έξω, ούτε που το σκεφτήκαμε. Δυστυχώς δεν ενεργούν όλοι έτσι.

Φτάσαμε στην όγδοη ημέρα, η οποία ήταν πολύ δύσκολη, 39c πυρετός, έντονος βήχας και το οξυγόνο να πέφτει. Ασθενοφόρο και …. χειμερινές διακοπές… στο Π.Γ.Ν.Π., αφήνοντας πίσω την οικογένεια μου με παγωμένα πρόσωπα, μη γνωρίζοντας τι μέλει γενέσθαι. Οι μέρες στο νοσοκομείο κυλούν βασανιστικά, με οξυγόνο, ορούς, ενδοφλέβιες αντιβιώσεις και όχι μόνο. Μόνος αποκλεισμένος με τις σκέψεις να περνούν από το μυαλό για όλα, μια απίστευτα εφιαλτική και τραυματική εμπειρία που δεν έχει σχέση με άλλες ιώσεις.

Δεν μπαίνεις καν στον κόπο διαλόγου με αρνητές, τους απομακρύνεις από την ζωή σου. Προσέξτε όσο το δυνατόν περισσότερο, κάποιοι το περνούν χωρίς συμπτώματα αλλά δεν θα ποντάρεις αν είσαι και εσύ από αυτούς.

Υπάρχουν και πολλοί που είναι θετικοί και κυκλοφορούν ελεύθερα διασπείροντας και μεταδίδοντας, μόνο και μόνο για να μη μαθευτεί ότι έχουν covid 19. Εγκληματούν και βασανίζουν συνανθρώπους που δεν φταίνε.

Ευτυχώς που κάποιοι έλιωσαν για χρόνια στα θρανία για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τα καλά της ιατρικής επιστήμης. Αυτοί είναι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που τρέχει και δεν προλαβαίνει, που δεν γνωρίζει πρωί, απόγευμα, βράδυ, καθημερινή και αργία. Μια βόλτα στα νοσοκομεία θα σας πείσει για την επικινδυνότητα της κατάστασης..

Εύχομαι σε όλους υγεία,υπομονή και μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ .

Υ.Γ. 1.Δεν πήρα χρήματα από κανένα σκοτεινό κύκλωμα. Απλά βίωσα το μαρτύριο του κορωνοϊού.

Υ.Γ. 2. Δεν είχα νοσηλευτεί ποτέ, δεν είχα υποκείμενα νοσήματα.

Νικόλαος Παπαβραμόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.