ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - Το κόμμα των νοικοκυραίων έγινε κόμμα των.. μοιραίων!!!

Προσερχόμενος στις εκδηλώσεις του FORUM Ανάπτυξης στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ , όπυ ήταν προσκεκλημένος της ΠΟΜΙΔΑ, και ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για τις εκλογές στην Ν.Δ., ο Βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, μεταξύ άλλων είπε:

«Η κατάρρευση του λογισμικού -είτε είναι αθώα είτε όχι- συνιστά ένα φιάσκο που προηγούμενο δεν υπάρχει.

Αλλά για εμένα η κατάρρευση αυτή επισφραγίζει και αποτυπώνει ανάγλυφα, την κατάρρευση των ιδεών, των οραμάτων, των αρχών και των αξιών, που συνιστούσαν το ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό ακριβώς το ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο, επικαιροποιημένο στη βάση των δεδομένων του σήμερα, υπηρετούμε από της ιδρύσεως μας εμείς στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος. 

Γιατί είχαμε έγκαιρα διαβλέψει την εγκατάλειψη και την διαρκή παραμόρφωση του,από την ίδια την Ν.Δ., που θα έπρεπε να είναι ο θεματοφύλακας του.

Το «κόμμα των νοικοκυραίων» έγινε το «κόμμα των μοιραίων»!!   Λυπάμαι για την κατάντια αυτού του ιστορικού κόμματος, του οποίου πάρα πολλοί από εμάς στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, νιώθουμε «σάρκα από την σάρκα του» και επιδιώκουμε να κρατήσουμε «αναμμένη την δάδα» των διαχρονικών ιδεών και αξιών του .... 

Τα κενά πάντα καλύπτονται» !!!

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.