Νίκος Νικολόπουλος: Τι είπε για τους νεοέλληνες ραγιάδες, τα πουράκια και τα φρέντο-καπουτσίνο!

Ας πάψουν να φοβούνται οι Μπάμπηδες και οι Πρωτοψάλτες και όλα τα παιδιά των μνημονιακών βαστάζων της διαπλοκής, αφού το σενάριο της ρήξης ήταν τελικά για αυτούς πολύ επικίνδυνο!!! Μπορεί μέχρι και να ξεμέναμε από φρέντο-καπουτσίνο και πουράκια!!!

Αυτά μεταξύ άλλων είπε δηκτικά ο Πρόεδρος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών σε πρωινή συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «SKY ΠΙΕΡΙΑΣ» και συνέχισε:

Από το πρωί ίσαμε το βράδυ τα παιδιά της «τρόικα του εσωτερικού», πίεζαν για μια όποια συμφωνία, ακόμα και όπως την ήθελαν οι της τρόικας του εξωτερικού». «Νόμιζαν», ότι τα 5.000.000 Έλληνες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, πως είχαν φοβηθεί μήπως χρεοκοπήσουν οι πλούσιοι και σταματήσει η χρηματοδότηση των συσσιτίων της Εκκλησίας, των ΜΚΟ και των Δήμων και, ταυτόχρονα, μήπως σε περίπτωση πιστωτικής ασφυξίας του δημοσίου, διακοπεί το πρόγραμμα ανθρωπιστικής κρίσης και σταματήσει η παροχή της κρατικής ελεημοσύνης των 200.000.000 τον χρόνο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν να χάσουν το εξασφαλισμένο κατά κεφαλήν εισόδημα των 25 ευρώ ετησίως. 

Μας έλεγαν πως οι 2.500.000 άνεργοι, υποαπασχολούμενοι και αδήλωτοι-ανασφάλιστοι του ιδιωτικού τομέα, είχαν ανησυχήσει μήπως μείνουν απλήρωτοι για 2-3 μήνες οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι ένστολοι και οι συνταξιούχοι και μήπως δεν έχουν πια από ποιόν να ζητήσουν δανεικά.

Και ακόμα παπαγάλιζαν για τα ΑΤΜ και το κούρεμα των καταθέσεων λες και το 93% των Ελλήνων που έχουν καταθέσεις κάτω από 10.000 ευρώ και, ταυτόχρονα, χρωστάνε σε δάνεια και κάρτες τουλάχιστον τα τριπλάσια, τρώνε «μνημονιακό μαρούλι».

Φυσικά και ούτε τώρα ούτε ποτέ δεν υπερασπίζονταν εκείνους που δεν έχουν δεκάρα τσακιστή καταθέσεων ή όσους έχουν δεσμευμένους τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς για χρέη σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία. Φοβήθηκαν τα αφεντικά τους μήπως ξεμείνουν από λεφτά τα ΑΤΜ και υπάρξει μαζικό bank run του 7% που έχουν ακόμη κάτι να χάσουν.

Ο Ν. Νικολόπουλος ακόμα, απατώντας στο Ά. Ρούσο είπε: «Εμείς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φτάνοντας τώρα στη συμφωνία έχουμε έγνοια μόνον αυτούς, καθώς και τους 500.000 σφραγισμένους, κατασχεμένους και πλειστηριασμένους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, που δεν τολμούν να περάσουν ούτε έξω από τράπεζα, αφού είναι καταχωρημένοι με 10 τουλάχιστον σελίδες ο καθένας στη μαύρη λίστα του Τειρεσία, οι μνημονιακοί όμως φοβήθηκαν μήπως χαθεί το τρένο της πρόσβασης τραπεζών, ΜΜΕ και διαπλοκής στο φθηνό, τραπεζικό χρήμα της ρευστότητας που θα τους εξασφάλιζε ένα 3ο μνημόνιο

 

Ακόμα συμμεριζόμαστε τους χαμηλοσυνταξιούχους που φοβήθηκαν ότι αν καθυστερήσει η πληρωμή των συντάξεων και δεν μπορούν να δώσουν χαρτζιλίκι στα άνεργα παιδιά, τους γαμπρούς, τις νύφες και τα εγγόνια τους, αυτοί θα αναγκαστούν να φύγουν οικονομικοί μετανάστες στο εξωτερικό και, έτσι, εκείνοι δεν θα έχουν κανέναν να τους γηροκομήσει.

Σε καμία περίπτωση δεν μας πτοούν τα κροκοδείλια δάκρυα των βολεμένων του μνημονιακού μιντιακού συστήματος, αυτών που αδιαφόρησαν πλήρως για το χειμαζόμενο λαό. Αυτοί που 5 χρόνια γνωρίζουν καλά ότι, βρέξει χιονίσει, εντός ή εκτός μνημονίου, με Σαμαρά, Βενιζέλο, Ποτάμι, ακόμη και με Πρωθυπουργό τον Γιάννη Στουρνάρα, αυτοί δεν πρόκειται ποτέ να μείνουν απλήρωτοι και να πεινάσουν, επειδή είναι τα «πελατάκια» του πολιτικού συστήματος, εκείνοι που κάνουν βουλευτές και υπουργούς τους πιο απίθανους και τυχάρπαστους τύπους, αφού στην οικονομία της αγοράς ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.