ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Θα τιμήσω το "λοχιόσημο" που μου έδωσαν οι Αχαϊοί

Προσερχόμενος στη Βουλή και ερωτώμενος από δημοσιογράφους, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και Βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε τα εξής:

 

«Στη μακρά πολιτική μου διαδρομή, το πιο μεγάλο και σημαντικό γαλόνι μου ήταν το “λοχιόσημο” που μου έβαζαν στο πέτο, ο λαός της Αχαΐας και οι Έλληνες πολίτες. Ποτέ δεν αρνήθηκα τη συμμετοχή μου σε πεδία δύσκολων μαχών, ακόμα και όταν γνώριζα πως αυτή η συμμετοχή θα ισοδυναμούσε με πολιτική θυσία.

Σήμερα, προσέρχομαι και πάλι στη Βουλή, το ναό της δημοκρατίας, με το ίδιο πάθος και δέος με το οποίο πρωτομπήκα πριν 26 χρόνια. Και θα βάλω για 11η φορά το χέρι στο Ευαγγέλιο, να υπερασπίζομαι την πατρίδα, τον λαό και τη δημοκρατία.

Και αυτό θα κάνω, όπως έκανα πάντα. Δεν έχουν σημασία τα γαλόνια αν δεν επαληθεύουν τον όρκο. Και εγώ τουλάχιστον, δεν θα σταματήσω ποτέ να επιζητάω την αλήθεια και το δίκιο του λαού. Ούτε θα βάλω γύψο στη γλώσσα μου.

Ακόμα μία φορά, θα τιμήσω το “λοχιόσημο” των Αχαιών και των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών».

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.