ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο λαός δεν πήρε πίσω την υπογραφή του Γενάρη!

Την πρώτη του δήλωση για τα αποτελέσματα των εκλογών, έκανε ο επανεκλεγείς βουλευτής των ΑΝΕΛ στο νομό Αχαϊας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδας, Νίκος Νικολόπουλος.

Συγκεκριμένα ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε:

 

«Σήμερα ο ελληνικός λαός επισφράγισε τη μεγάλη πολιτική ανατροπή. Ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στις πατριωτικές δυνάμεις της δημοκρατίας που τόλμησαν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία των λαϊκών διεκδικήσεων αλλά και της εθνικής ευθύνης. Παράλληλα, άντεξε την αντεπίθεση του φθαρμένου πολιτικού συστήματος και αποδοκίμασε την ομάδα των δραχμιστών που έριξαν την προηγούμενη κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με μεγάλη ταπεινότητα, υπόσχονται να δίνουν καθημερινά μάχη για να δικαιωθεί η επιλογή του λαού και να μετατραπεί η Ελλάδα σε μία σύγχρονη και καθαρή χώρα.

Ο ελληνικός λαός που τον περασμένο Γενάρη υπέγραψε το συμβόλαιο δημιουργίας της νέας Ελλάδας, σήμερα βροντοφώναξε πως δεν παίρνει πίσω την υπογραφή του. Και αυτό αποτελεί μία δεσμευτική εντολή για τους Ανεξάρτητους Έλληνες που αποδεικνύουν επίσης τη δύναμη και την αντοχή τους απέναντι στις δυνάμεις της σαπίλας.

Ο αγώνας μας θα είναι μέχρι τέλους νικηφόρος!»


 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
7 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.