Νίκος Νικολόπουλος: Η Ευρώπη, ο σύγχρονος πολιτισμένος κόσμος, δεν θα υποκύψει στο μίσος, τον φανατισμό και τη βία

Για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε τα εξής:

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας αυτή την ώρα είναι για τα αθώα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων και τις οικογένειές τους. Ο ανθρώπινος πόνος και η άδικη αιματοχυσία, δεν γνωρίζουν σύνορα. Είναι το ίδιο απαίσια και απεχθή, παντού και πάντοτε.

Η Ευρώπη, ο σύγχρονος πολιτισμένος κόσμος, δεν θα υποκύψει στο μίσος, τον φανατισμό και τη βία. Το Παρίσι εκφράζει σήμερα τον απόλυτο πόθο για ελευθερία, δημοκρατία και ασφάλεια.

Στεκόμαστε στο πλευρό του γαλλικού λαού και τονίζουμε την ανάγκη, η Ευρώπη να αντισταθεί στα κηρύγματα της μισαλλοδοξίας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει, με δυναμικό και άμεσο τρόπο να προστατέψει την επικράτειά της και τους λαούς της.

Τέλος, εκφράζω την βαθύτατη ανησυχία μου για όσα μπορεί το μέλλον να επιφυλάσσει και για τον τόπο μας, καθώς η Ελλάδα, που αποτελεί το εξωτερικό σύνορο της Ε.Ε. βρίσκεται στη μέγγενη διεθνών ανισορροπιών.

Ελπίζω και εύχομαι, η ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να αυξηθούν κατακόρυφα οι διπλωματικές προσπάθειες και επίσης, να βελτιωθούν οι επιχειρησιακές δυνατότητες πρόληψης, ώστε ο τρόμος να μην κυριαρχήσει και στην Ελλάδα». 


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.