ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ευχές στα παιδιά που έδωσαν την μάχη των πανελληνίων εξετάσεων

Τις θερμότερες ευχές του προς τα παιδιά που έδωσαν την μάχη των πανελληνίων εξετάσεων εκφράζει ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι «πλέον κρατούν στα χέρια τους το μέλλον τους, αλλά και το μέλλον της χώρας».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει: 

 

Η ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων αποτελεί κάθε χρόνο ένα σημαντικό ορόσημο για χιλιάδες νέες και νέους στην Ελλάδα. Πολλοί ανοίγουν πλέον την πόρτα σε ένα νέο κεφάλαιο ως προς την εκπαίδευσή τους και άλλοι κατανοούν πολύ νωρίς ότι η ζωή είναι μια μάχη με νίκες, αλλά και με ήττες. Στην πραγματικότητα όμως, κανένας νέος άνθρωπος δεν πρέπει να αισθάνεται ηττημένος και να παραιτείται από τα όνειρά του, τα οποία εύχομαι σε όλες και όλους, να τα πραγματώσουν στον ύψιστο βαθμό. Στα παιδιά που έδωσαν την μάχη των εξετάσεων αξίζουν μόνο συγχαρητήρια. Καλωσόρισαν στον κόσμο της ατομικής και συλλογικής ευθύνης, στον δύσκολο μα και συναρπαστικό αγώνα για βελτίωση, άνοδο, ευημερία. Αυτά τα παιδιά κρατούν στα χέρια τους το μέλλον τους. Κρατούν όμως και το μέλλον της χώρας. Ένα μέλλον που τους ανήκει αποκλειστικά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
17 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.