Νίκος Μαγκαφάς : Πετρέλαιο, επισκευές, λειτουργικές ανάγκες των σχολείων αντιμετωπίστηκαν!!

Παρ’ ότι το περιβάλλον θεωρείται Ανοιξιάτικο χωρίς κρύο, χιόνια και πάγους, οι Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, σχολείων του Δήμου μας, συνεδρίασαν υπό την προεδρία, του προέδρου τους κ. Νικολάου Μαγκαφά και κατένειμαν περί τα 25.000 λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης για τα σχολεία, ποσότητα ικανή, να ικανοποιήσει τις ανάγκες θέρμανσης, για το υπόλοιπο του Χειμώνα (αν και δεν τον βλέπουμε το Χειμώνα για την ώρα).

Στην ίδια συνεδρίαση, έγινε και η κατανομή πιστώσεων στις σχολικές μονάδες ύψους 20.000,00 €, που θα καλύψουν τις ανάγκες λειτουργίας των σχολείων (δεν συμπεριλαμβάνονται δαπάνες ρεύματος, οι οποίες καλύπτονται από το κεντρικό ταμείο των Σχολικών Επιτροπών).

Επιπλέον, ψηφίστηκαν και μερικές πιστώσεις, που αφορούν επισκευαστικές ανάγκες, των σχολείων του συγκροτήματος Ευσεβίου Κηπουργού στα Καλάβρυτα, του Λυκείου Κλειτορίας, του Γυμνασίου Δάφνης και του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων, συνολικού ύψους 6.000,00 € περίπου.

Τέλος, υπογραμμίστηκε απ’ όλα τα μέλη των σχολικών Επιτροπών ότι τα σχολεία των Δήμων μας, βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας, παρ’ όλο που οι χρηματοδοτήσεις που έρχονται από το Υπουργείο, είναι μειωμένες φέτος, κατά 10% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Βοηθός Δημάρχου σε Θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και Πρόεδρων των Σχολικών Επιτροπών Δήμου Καλαβρύτων

 


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 15 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.