Νευροαναπτυξιακές Διαταραχές Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας - Ημερίδα υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων

Ημερίδα με θέμα: Νευροαναπτυξιακές Διαταραχές της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, διοργανώνει το κέντρο λογοθεραπείας "Μιλώ" υπό την αιγίδα του δήμου Καλαβρύτων.

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΤΟ “ΠΕΤΡΙΝΟ” ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ΣΤΙΣ 18.00.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων, εκπαιδευτικών, επαγγελματιών ψυχικής υγείας και του ευρύτερου κοινού σε θέματα σχετικά με τις νευροαναπτυξιακές διαταραχές αλλά και την αναβάθμιση της γνώσης με σκοπό την παροχή φροντίδας στα παιδιά και εφήβους.

Έχοντας ως ομιλητές έμπειρους και καταξιωμένους συναδἐλφους- στελέχη του Γ.Ν. Παίδων ευελπιστούμε οτι θα ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες σας. Καλεσμένοι στην ημερίδα, η Σταυρούλα Καραγιάννη, παιδοψυχίατρος και συντονίστρια διευθύντρια του παιδοψυχιατρικού τμήματος του Γ. Ν. Παίδων “Π. κ’ Α. Κυριακού”, η Μαρία Καραμούζη, κλινική ψυχολόγος του παιδοψυχιατρικού τμήματος του Γ. Ν. Παίδων “Π. κ’ Α. Κυριακού” και η Κατερίνα Ζέζου, τ. ψυχολόγος του Ιατροπαιδαγωγικού κέντρου Λυκόβρυσης του Γ. Ν. Παίδων Πεντέλης. Για την επιτυχία της ημερίδας η συμμετοχή σας είναι καθοριστική.

Εκ μέρους του Μιλώ προσδοκώ την ενεργή συμμετοχή σας.

Τις εργασίες της ημερίδας μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι στο χώρο εκδηλώσεων του δήμου αλλά και μέσα από το κανάλι του δήμου Καλαβρύτων στο youtube.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες όσων αφορά στο πρόγραμμα επικοινωνήστε με την Σταματίνα Τσαβαλά, λογοθεραπεύτρια του κέντρου Μιλώ.

Με εκτίμηση,

Σταματίνα Τσαβαλά

μιλω

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
5 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.