Νέος Περιφερειακός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Κοτσιλιάνος, στη θέση του Νίκου Καραθανασόπουλου

Ορκίστηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, ο νέος Περιφερειακός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Κοτσιλιάνος μετά την παραίτηση του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκου Καραθανασόπουλου.

Ο κ. Κατσιφάρας ευχήθηκε «καλή δύναμη και καλή συνεργασία» στο νέο μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κοτσιλιάνο, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την προσφορά του Νίκου Καραθανασόπουλου όλα αυτά τα χρόνια στον β’ βαθμό αυτοδιοίκησης.

«Μέσα από μία μακροχρόνια παρουσία στο Περιφερειακό Συμβούλιο με αγωνιστικότητα, σταθερότητα και συνέπεια ο Νίκος Καραθανασόπουλος προσέφερε τα μέγιστα στον θεσμό της αιρετής Περιφέρειας από τα πρώτα βήματά της. Με τη συμπεριφορά, το ήθος και την πολιτική του διορατικότητα, αναβάθμισε το κύρος του θεσμού και σίγουρα θα αποτελέσει “απώλεια” στις συνεδριάσεις του Σώματος» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης και κατέληξε: «Όμως είμαι σίγουρος πως από τη θέση του βουλευτή θα συνεχίσει να συμβάλει στην αναβάθμιση του θεσμού και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας».

Ο κ. Κατσιφάρας κατέληξε λέγοντας: «Ο νέος, τόσο ηλικιακά όσο και στο θεσμό, Περιφερειακός Σύμβουλος, καθηγητής Κ. Κοτσιλιάνος είμαι σίγουρος πως θα δώσει νέα πνοή στον θεσμό».


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 17 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.