Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας, όπως προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στα γραφεία του συλλόγου Θεμιστοκλέους 1 Αθήνα την Κυριακή 23 Μαΐου 2021.

Πρόεδρος Ευθ. Βαζαίος

Α΄ Αντιπρόεδρος Μ. Καρύδη – Γεωργαντά

Β’ Αντιπρόεδρος Ε. Χάμψα

Γεν. Γραμματέας Δ. Χριστοδούλου

Ειδικός Γραμματέας Χ. Λεχουρίτη

Ταμίας Α. Συκωτάκη

Μέλος Γ. Γεωργακόπουλος

Μέλος Κ. Ροδόπουλος

Μέλος Μ. Καστριώτη - Αγρίου

Αν. Μέλος Α. Καμπά – Χονδρονικόλα

Αν. Μέλος Ζ. Μέλχερ - Παπακωνσταντίνου

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ευθύμιος Βαζαίος, δήλωσε ότι η Ένωση θα συνεχίσει το έργο της για την επικοινωνία και την ψυχαγωγία των μελών της, την κοινωνική αλληλεγγύη, την διατήρηση της μνήμης και των πολιτιστικών αξιών, την προβολή της θέσης της πόλης μας στην ιστορία.

Ευχαρίστησε τα απερχόμενα μέλη κ.κ. Β. Αποστολόπουλο και Π. Σπανό που για προσωπικούς λόγους επέλεξαν να μη συνεχίσουν στο διοικητικό συμβούλιο κατ’ αυτή τη θητεία.

Τέλος απηύθυνε ένα θερμό καλωσόρισμα στα νέα μέλη, κ.κ. Μιρέλλα Καστριώτη - Αγρίου και Κώστα Ροδόπουλο, τονίζοντας ότι η συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο νέων ανθρώπων με όραμα και όρεξη για δουλειά είναι  πάγιος στόχος της Ένωσης.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
12 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.