Νεκτάριος Φαρμάκης: «Κρίσιμη υποδομή ανάπτυξης το αεροδρόμιο του Αράξου»

Το αεροδρόμιο του Αράξου, το οποίο επαναλειτουργεί μετά την προσωρινή παύση λειτουργίας που προκάλεσε η πρόσφατη πυρκαγιά, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης συναντήθηκε με τον Αερολιμενάρχη, Γιώργο Γκουβίτσα και τον διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Κωνσταντίνο Λιντζεράκο, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αποκατάσταση λειτουργίας εντός μίας εβδομάδας, αλλά και τη σημασία της ασφάλειας των πτήσεων και των επιβατών του αεροδρομίου.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο Περιφερειάρχης, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε το πιο όμορφο και εξωστρεφές πρόσωπο της Δυτικής Ελλάδας και να την μετατρέψουμε σε περιοχή υψηλής επισκεψιμότητας. Προς αυτή την κατεύθυνση, τα αεροδρόμιά μας αποτελούν τις πιο κρίσιμες ίσως υποδομές, που πρέπει, όχι μόνο να διαφυλάξουμε, αλλά και να ενισχύσουμε. Η Περιφερειακή Αρχή θα σταθεί στο πλευρό του αεροδρομίου του Αράξου, διεκδικώντας και επιδιώκοντας τη δυναμική αναβάθμισή του, τόσο για επιβατικές, όσο και για εμπορευματικές πτήσεις.»

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
15 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.