Νέα Περιφερειακή Σύμβουλος η Κατερίνα Χαμηλάκη, στη θέση του Δημήτρη Δεσύλλα

Ορκίστηκε την Τρίτη 21/7/2015 από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, και παρουσία της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Αναστασίας Τογιοπούλου, η νέα Περιφερειακής Σύμβουλος Κατερίνα Χαμηλάκη, μετά την παραίτηση του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση Αντικαπιταλιστική Κίνηση», Δημήτρη Δεσύλλα.

Μετά την πράξη της ορκωμοσίας ο Απόστολος Κατσιφάρας συνεχάρη τη νέα περιφερειακή σύμβουλο και της ευχήθηκε «καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων της» ενώ, παράλληλα, υπογράμμισε ότι η αιρετή Περιφέρεια είναι ένας νέος θεσμός δίπλα στο πολίτη και το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει ως γνώμονα τη κοινή δράση για το συμφέρον της Δυτικής Ελλάδας και των κατοίκων της.

Επί πλέον ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την προσφορά του Δημήτρη Δεσύλλα όλα αυτά τα χρόνια στην αυτοδιοίκηση: «Ένας πραγματικός αγωνιστής με ακέραιο χαρακτήρα, που με το ήθος του, την πολιτική του δράση και τη μαχητικότητά του συνέβαλλε στο κύρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας. Τον ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε και του εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι και αν επιλέξει».


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.