Νέα Εκλογή Δρ Ν. Χ. Ραζή: Πρόεδρος Πειθαρχικού Συμβουλίου στην Ελληνική Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής

Μετά από την εκλογή του Δρ Νικολάου Χ. Ραζή (Γιατρού Γενικής Ιατρικής και Διευθυντή Κέντρου Υγείας Καλαβρύτων), στο 5μελές Πειθαρχικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής (Επιστημονικό Όργανο, που ασχολείται ιδιαιτέρως με τα εργασιακά και νομοθεσμικά θέματα της συγκεκριμμένης Ιατρικής Ειδικότητας), αποτελεί νέα μεγάλη επιστημονική τιμή και συναδελφική καταξίωση για τον ίδιο, η εκλογή του - ως Προέδρου του 3μελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου - στην Ελληνική Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής (που είναι Πανελληνίως η κατ' εξοχή Επιστημονική έκφραση της εν λόγω Ειδικότητας).

Οι εκλογές, πραγματοποιήθηκαν 17/4/2015, κατά την διάρκεια του 27ου Πανελληνίο Συνεδρίου Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής, που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη. Ψήφισαν συνολικά 316 άτομα και ο συνδυασμός που συμμετείχε ο κ. Ραζής, έλαβε 202 ψήφους.

Η θητεία τόσο του Πειθαρχικού όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής, είναι 3ετής.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.