ΝΔ: Σε τριπλό ρόλο ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη


Με απόφαση της ηγεσίας της Ν.Δ, ο Πολιτευτής Αχαίας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αναλαμβάνει  ενεργό ρόλο στον Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της παράταξης, υπό την Τομέαρχη - Βουλευτή Αθηνών κ. Σοφία Βούλτεψη.  

Τη Δευτέρα 23/5 ο ο κ. Τριανταφυλλόπουλος συμμετείχε στην πρώτη πανυγηρική συνεδρίαση του Τομέα, κατά την οποία είχε την ευκαιρία ν' ανταλλάξει απόψεις με τον Πρόεδρο της Ν.Δ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, την Τομεάρχη Σ.Βούλτεψη, τον Τομεάρχη Εργασίας Βασίλη Οικονόμου και τον Συντονιστή-Βουλευτή Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο για την οργάνωση και παραγωγή έργου του τομέα...και στην Αχαία, ως ο μοναδικός εκπρόσωπος του νομού, αλλά και στη Δυτική Ελλάδα μαζί με τους τ.Βουλευτές  Ηλείας κ.κ.Κρινιώ Καννελοπούλου και Γιώργο Κοντογιάννη που ανήκουν στον ίδιο κομματικό όργανο.

Μετά από διαλογική συζήτηση για τους ρόλους, εντός του Τομέα, ο Αχαιός Πολιτευτής, αναλαμβανει ενεργό ρόλο  στις παρακάτω Ομάδες Εργασίας:

  • ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας και Δημοτικού Συμβούλου.
  • ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ως πρώην Σύμβουλος του Υπουργού Παιδείας (2009)
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ως πρώην Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης (2005 &  2008).       

Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝΕΤ εύχεται καλή επιτυχία στο Δημήτρη στα νέα του καθήκοντα.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.