Ν. Ραζής: Οι εξαιρετικής ομορφιάς και ποιότητας οι Αθλητικές Εκδηλώσεις σε Σειρές και Λεχούρι

γράφει ο Ν. Ραζής

Για άλλη μια φορά, έλαβαν μέρος (12-19 Αυγούστου) οι εξαιρετικής ομορφιάς και ποιότητας ετήσιες Αθλητικές Εκδηλώσεις σε Σειρές και Λεχούρι, που αποτελούν γιορτή Πολιτισμού, σε μία περιοχή που φημίζεται για την δραστηριότητα των Συλλόγων της.

Πράγματι, μετά από τα δύο Τουρνουά Μπάσκετ (πολύ καλή η ιδέα των Διοργανωτών να τα χωρίσουν σε δύο ξεχωριστά μέρη, ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων), ολοκληρώθηκε και το Τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5, στο οποίο έλαβαν μέρος αντιπροσωπευτικές ομάδες από Αγρίδι -Δίβρη -Καρνέσι -Κλειτορία -Κρυνόφυτα -Λειβάρτζι -Λεχούρι -Παγκράτι -Πανόπουλο -Σειρές -Σοπωτό και Τριπόταμα (12 στον αριθμό!!!).

Στην συνδιοργάνωση συμμετείχαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αγραμπέλλων - Αγριδίου -Λειβαρτζίου -Λεχουρίου -Σειρών -Σοπωτού.

Για την ιστορία, το μπάσκετ των μικρών πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκαν οι Σειρές, στο αντίστοιχο τουρνουά των μεγάλων το Λεχούρι, ενώ Πρωταθλήτρια Ποδοσφαίρου ήταν πάλι οι Σειρές.

Διαιτήτευσαν πιστοποιημένοι διαιτητές από Τρίπολη (Μπάσκετ) και Πάτρα (ποδόσφαιρο).

Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συντοπίτες και επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να δροσιστούν και να διασκεδάσουν. 

Οι αγώνες, επιτελέστηκαν στο γήπεδο μπάσκετ του Λεχουρίου και (κυρίως) στα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου 5x5 του Αγίου Βασιλείου Σειρών. Τα δύο τελευταία, με θαυμαστούς χορτοτάπητες, στήθηκαν σε μέρη που πριν ήταν χωράφια με αγκάθια! Και επειδή τα πράγματα αξίζουν να τα λες με το όνομά τους, όλα αυτά έλαβαν σάρκα και οστά (ιδίως) χάρις της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ και ΔΡΑΣΤΗΡΙΑΣ Προέδρου του Συλλόγου Σειραίων Αττικής 'Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ', Δήμητρας Κωνσταντινίδου.

Με το σθένος της, την δυναμικότητα, τον προγραμματισμό και τον ενθουσιασμό της, παρέσυρε (με την καλή σημασία του όρου) και άλλους Ανθρώπους και Φορείς, να βοηθήσουν και να συνδράμουν στο όνειρό της (που έγινε πραγματικότητα). 

Και δεν σταμάτησε μόνο εδώ, αλλά φροντίζει και την συντήρηση/τελειοποίηση του έργου της (κερκίδες στο 5x5). Επιπλέον, κατά την διάρκεια το έτους, επιτελεί και πολλές άλλες Πολιτιστικές και Κοινωνικές Εκδηλώσεις σε Σειρές και Αττική. Πραγματικά ΕΥΓΕ της.

Με τέτοιες προσωπικότητες, πώς είμαστε στη Ελλάδα μας σε βαθιά κρίση;

Νικόλαος Ραζής
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
16 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.