Ν. Νικολόπουλος: "Η μεταλλαγμένη …Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά θα σύρει τον τελευταίο χορό της στην άκρη της βελόνας"

Συγκέντρωση στελεχών από την Ανατολική Αιγιάλεια πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτη ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με τους ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος μιλώντας στα στελέχη τόνισε μεταξύ άλλων:

 

«Οι εκλογές της επόμενης Κυριακής έχουν μέσα τους έντονο το στοιχείο της «αυτογνωσίας». Τίποτα και κανείς μας πια δε μπορεί να ξεφύγει.

Η γνώση της μνημονιακής βαρβαρότητας είναι εδώ, οι εμπειρίες και τα βιώματα είναι επίσης εδώ, όσο ποτέ άλλοτε.

Σε 7 μέρες θα συναντηθούμε με την πραγματικότητα, που είναι διαμορφωμένη από τον κατατρεγμό ενός ολόκληρου λαού, ο οποίος θέλει αφενός να διαφυλαχθεί ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας, αλλά και προφανώς να υπηρετηθεί το ψυχολογικό αίτημα της τιμωρίας για το εύρος της μνημονιακής λαίλαπας, η οποία άδικα αφάνισε κοινωνικές τάξεις και επαγγελματικούς κλάδους.

Λίγες μέρες πριν περάσουμε την «στροφή του διαβόλου», έχουμε αφήσει πίσω το φόβο, που είχε κυριαρχήσει στις εκλογές του 2012 και στεκόμαστε απέναντι σε κάθε σωτηριολογική ιδεοληψία. Γι αυτό και είμαι βαθειά πεπεισμένος ότι ο πρώτος στόχος είναι προς επίτευξη επί θύραις. Η μεταλλαγμένη …Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά θα σύρει τον τελευταίο χορό της στην άκρη της βελόνας….

Στον δοκιμαζόμενο λαό έχει πια καταστεί συνείδηση ότι είναι εκρηκτική η δύναμη της ψήφου του και ήγγικεν η ώρα, που από την παντοδυναμία των πολιτικών δυνάμεων του δικομματισμού, από την αρχομανία και τη διχόνοια, θα πορευτούμε πια στην αναζήτηση και εμπέδωση μιας άλλης πολιτικής έκφρασης και κουλτούρας.

Η Ελλάδα σε λίγες μέρες γυρίζει σελίδα, και στόχος των πολιτικών δυνάμεων που αντιτάχθηκαν στον Σαμαροβενιζελικό όλεθρο, είναι να τεθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις εξόδου από την πολιτική κρίση, έτσι ώστε να καταστεί εφικτή και η έξοδός μας από την οικονομική κρίση.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, του οποίου είμαι επικεφαλής, συνέπραξε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με όρους καταλυτικής …συνιστώσας της ελληνικής κοινωνίας, η οποία είναι ταγμένη να υπηρετεί το εθνικό χρέος- και μόνον αυτό».

 

Ο Ν. Νικολόπουλος σήμερα είναι καλεσμένος στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του star channel και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ART TV, ενώ αύριο το βράδυ θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή συνέντευξη όπου θα απαντήσει σε ερωτήσεις φίλων ζωντανά

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.