Ν. Νικολόπουλος: Η Ελλάδα χρειάζεται μία νέα μεγάλη εθνική συμμαχία

Μιλώντας σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις με αφορμή την προκήρυξη των εθνικών εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου ο Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων είπε:

"Η τραγωδία στην Αδριατική, η οδύνη μας για τα θύματά της και η αγωνία για τους υπόλοιπους επιβαίνοντες στο πλοίο, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και φίλοι, κυριαρχεί στην σκέψη και την ψυχή μας. 

Το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή για τις πολιτικές εξελίξεις είναι πως με την θέληση του λαού και την βοήθεια του Θεού, η χώρα μας αλλάζει σελίδα. Αγωνιστήκαμε για να φύγει η καταχνιά που επικράτησε στην χώρα από τη κουστωδία των προθύμων υπηρετών της τρόικας, των ξένων και ντόπιων μεγαλοσυμφερόντων. Και τώρα, θα δώσουμε τον πιο μεγάλο αγώνα για να ενώσουμε τους Έλληνες, να τους κάνουμε να πιστέψουν και πάλι στις δυνάμεις τους, αλλά και σε πολιτικούς που δεν λένε άλλα προεκλογικά και άλλα κάνουν μετεκλογικά.

Οι Χριστιανοδημοκράτες, μαζί με τους ΑΝΕΛ και τις άλλες κοινωνικές και πολιτικές συλλογικότητες που συμπράττουν, θα αγωνιστούν για πραγματική οικονομική ανάπτυξη, για ανακούφιση του λαού, για παλινόρθωση της μεσαίας τάξης, με πατριωτικό πρόσημο. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μονοκράτορες σωτήρες, αλλά μία νέα εθνική συμμαχία, που πρέπει να επικρατήσει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου".


Από το γραφείο τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.