Στο Μυκηναϊκό Πάρκο της Βούντενης υποδέχθηκαν την Άνοιξη τα Λυκόπουλα του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας

Εκδρομή στον αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης πραγματοποίησε την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 η Αγέλη του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας.

Οι λιλιπούτειοι πρόσκοποι ξεναγήθηκαν στο Μυκηναϊκό Πάρκο της Βούντενης, επισκέφθηκαν τους θαλαμωτούς τάφους και θαύμασαν τους εκεί αρχαιολογικούς θησαυρούς, ενώ παρακολούθησαν και ενημερωτικό βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχαιολόγος κ. Λάζαρος Κολώνας, που είναι ο άνθρωπος που ανέσκαψε συστηματικά το χώρο από το 1988-1994 και από το 2004-2007, στις αρχές της δεκαετίας του ’90 είχε παρουσιάσει τα ευρήματα και την πορεία των ανασκαφών, στους Ανιχνευτές πρόσκοπους που συμμετείχαν στην Ανιχνευτική Πολιτιστική Ενημέρωση που είχε διοργανωθεί στην Πάτρα.

Αφού ολοκλήρωσαν την περιήγησή τους, και με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό, τα Λυκόπουλα του 2ου Συστήματος Πάτρας απόλαυσαν το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον του αρχαιολογικού χώρου και υποδέχτηκαν την Άνοιξη, με πολύ προσκοπικό παιχνίδι και τραγούδι.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.