Μουσικές εκδηλώσεις στα Καλάβρυτα. 11, 12 και 13 Ιουλίου 2015

Mία ιδιαίτερη εκδήλωση διοργανώνεται στα Καλάβρυτα από 11 έως και 13 Ιουλίου 2015.

Συγκεκριμένα τα μέλη της Φιλαρμονικής Δήμου Καλαβρύτων, της Φιλαρμονικής Δήμου Αμπελόκηπων-Μενεμένης, και με τη συμμετοχή μελών των Φιλαρμονικών Ακράτας και Αιγείρας, με την καθοδήγηση των Μαέστρων Μπαμπαράκου Γιώργου και Χρυσοχόου Νίκου θα ετοιμάσουν ένα κοινό μουσικό πρόγραμμα.

Τα κομμάτια που επιλέχθηκαν προέρχονται από το σύγχρονο ρεπερτόριο για Συμφωνική Μπάντα και είναι μεγάλη πρόκληση για τους νέους Μουσικούς των δύο Φιλαρμονικών να αντιμετωπίσουν τις τεχνικές δυσκολίες που παρουσιάζονται.

Αρωγός της προσπάθειας θα είναι ο Διεθνούς φήμης Μαέστρος Denis Laile, που θα διευθύνει το εγχείρημα αυτό. Ο Μαέστρος έρχεται στα Καλάβρυτα για τις εργασίες του Σεμιναρίου μετά από την πρόσκληση που του έγινε από τους Μουσικούς των δύο Φιλαρμονικών οι όποιοι ανέλαβαν και τα έξοδα για την πραγματοποίηση αυτής της δράσης. 

Ο Denis Laile είναι Ελβετός μαέστρος. Έχει μεγάλη εμπειρία στο ρεπερτόριο της Συμφωνικής Μπάντας και έχει δουλέψει με Φιλαρμονικές σε όλο τον κόσμο.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχει και ο τρομπετίστας Γεράσιμος Ιωαννίδης ως σολίστ.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Φιλαρμονικής στην Μαθητική Εστία, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων.

Η τελική συναυλία είναι προγραμματισμένη την Δευτέρα 8.30 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μαθητικής Εστίας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
10 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.