Μουντιάλ.Τα σενάρια πρόκρισης για Γερμανία-Ηπα-Γκανα-Πορτογαλία

Έχει και ο Ζ όμιλος το δικό του ενδιαφέρον και τις δικές του δυσκολίες και όσον αφορά την πρόκριση.Απλοϊκό φαντάζει το σενάριο. Ισοπαλία Γερμανίας-Η.Π.Α δίνει την πρόκριση και στους δύο. Για να αλλάξει θα πρέπει να υπάρξει νικητής σε αυτό το παιχνίδι και ταυτόχρονα να υπάρξει νικητής και στον αγώνα της Γκάνας με την Πορτογαλία καθώς ένα «Χ» σε αυτό το ματς , αποκλείει και τις δύο.Πάμε τώρα στο σύνθετο που έχει να κάνει με την ύπαρξη νικητή και στα δύο ματς.Από εδώ και πέρα αρχίζουν οι μαθηματικοί υπολογισμοί. Τόσο η Γκάνα όσο και η Πορτογαλία θέλουν νίκη των Γερμανών ώστε να έχουν ελπίδες στο goal average.Αυτό γιατί η Γερμανία είναι στο +4 και οι Η.Π.Α στο +1. Νίκη των Γερμανών έστω και με ένα γκολ και αντίστοιχη της Γκάνα με την ίδια διαφορά δίνει στους Αφρικανούς την πρόκριση.

Αντίθετα η Πορτογαλία θέλει περισσότερα γκολ για να καλύψει το χάντικαπ του -4 είτε δικά της, είτε των Γερμανών.

Παράδειγμα: Νίκη της με τρία γκολ διαφορά (πάει στο -1) και ήττα των ΗΠΑ επίσης με δύο ή τρία για να πάνε από το +1 που είναι τώρα στο μείον.Το σημερινό πρόγραμμα είναι:

ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ (NERIT sports) και ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΓΚΑΝΑ (ΝΕΡΙΤ) και τα δύο 19.00.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.