Μου πήρατε τους συμβούλους, ΑΦΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ... ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!! (άρθρο του Β. Αποστολόπουλου)

Διαβάζοντας κανείς το χθεσινό "απονενοημένο" όπως το χαρακτηρίσαμε διάγγελμα-μήνυμα του κ. Λαζουρά ενόψει των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής για το Δήμο Καλαβρύτων, θα σταθώ σε δύο τρία πράγματα που μου έκαναν εντύπωση και νοιώθω την ανάγκη να τα σχολιάσω περαιτέρω.

άρθρο του Β. Αποστολόπουλου

Ακούσαμε το χιλιοειπωμένο, "Λάβαμε το μήνυμα της εντολής σας, αναπροσαρμόζουμε τη λειτουργία μας και το ακολουθούμε πιστά". Δεν μας λέει όμως πουθενά, Ποιο μήνυμα έλαβε; Πως θα το ακολουθήσει; Με ποιους; Οι μπετονιέρες του Δήμου και τα ταξίματα της τελευταίας στιγμής, τακτική κοροϊδίας που ακολουθεί ακόμα και σήμερα,  εξαγριώνουν ακόμα περισσότερο τους δημότες μας. 

Στη συνέχεια, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τα αποτελέσματα της κάλπης της προηγούμενης Κυριακής και αδιαφορώντας για την ισχνή μειοψηφία των συμβούλων του συνδυασμού του που εκλέχθηκαν, 10 σύμβουλοι του κ. Λαζουρά σε σύνολο 27, παρακαλεί να τον ξαναψηφίσουμε προκειμένου να μην χάσει την καρέκλα!!!

Δεν μας λέει όμως πουθενά. Με ποιους θα διοικήσει το Δήμο και το κυριότερο με ποιο πρόγραμμα; Με το δικό του; Αυτό δηλαδή που μας είχε παρουσιάσει το 2010 και το ανέσυρε ξανά από τα συρτάρια του και που η πλειοψηφία των δημοτών μας καταψήφισε; Αυτό του συνδυασμού που πλειοψήφισε; Αυτά των άλλων συνδυασμών; Και αν επιλέξει αυτό του συνδυασμού που πλειοψήφισε και που κατά τη γνώμη μου είναι και το πιο ολοκληρωμένο, με ποιους ανθρώπους θα το υποστηρίξει; Με τους δικούς του συνεργάτες που απέτυχαν να παρουσιάσουν κάτι καινούργιο; 

Όλα αυτά είναι ερωτήματα που χρήζουν απάντησης και που ποτέ δε δόθηκε από τον κ. Λαζουρά.

Τώρα όσο για τις εκφράσεις του τύπου "Γιώργος Λαζουράς: Ο Δήμαρχος της καρδιάς μας", "Ήμουν, είμαι και με τη δύναμή σας, την Κυριακή, θα είμαι, ο Δήμαρχός σας",  "Αγωνιζόμαστε «με λογισμό και μ’ όνειρο»",  #psifizoumelazoura, #nikilazoura, ακόμα και τώρα που ο ίδιος και το πρόγραμμά του αποδοκιμάστηκαν από το 62% των συμπολιτών μας, δείχνουν ο ίδιος να μην έχει αποβάλλει τον εγωκεντρισμό του, την αλαζονεία του και την έπαρση, απόρροια του 53% του 2014. Ξεχνά φαίνεται ότι τώρα δεν είναι 2014... με ότι αυτό συνεπάγεται!!!

 

Υ.Γ. Έκφραση συνδημότη μας, που δέχτηκε τις τελευταίες ώρες ένα από τα τηλεφωνήματα που γίνονται στους δημότες των Καλαβρύτων από το γραφείο του κ. Λαζουρά, προκειμένου να τον ψηφίσει την Κυριακή για Δήμαρχο: "Ρε Γιώργο γιατί να σε ψηφίσουμε; Μας απογοήτευσες... Δεν έχουμε καμία ελπίδα από εσένα."

 

Β. Αποστολόπουλος

Β. Αποστολόπουλος

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.