Μόνο να μη βάλει και εδώ το... "χεράκι του" το Ελληνογερμανικό Ταμείο

Με το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη, συναντήθηκε, την Τρίτη, 26 Ιουλίου, στο Δημαρχείο Αθηνών, στην πλατεία Δημαρχείου – Κοτζιά, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς.

Το αντικείμενο της συνάντησης, ήταν, η ανάπτυξη και εξέταση του εγγράφου αιτήματος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος, για την κατασκευή ενός συμβολικού Μνημείου των Ελληνικών Ολοκαυτωμάτων, σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, το οποίο ο Δήμαρχος Αθηναίων, αντιμετώπισε θετικά και ζήτησε να σταλεί στο Δήμο Αθηναίων, η αρχιτεκτονική (η “μακέτα”) του μνημείου, για περαιτέρω επεξεργασία και με σκοπό την υλοποίηση του αιτήματος.

Παράλληλα, συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τη συνεργασία των Δήμων Αθηναίων και Καλαβρύτων και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αθηναίων και δι’ αυτού το Δημοτικό Συμβούλιο, για τη σημαντική βοήθεια και στήριξη που παρέχει σε μηχανήματα και εξοπλισμό, στον ορεινό Δήμο μας.

Κατά τη συνάντηση των δύο Δημάρχων, ήταν παρών και ο σύμβουλος του Δημάρχου Αθηναίων και γνωστός Καλαβρυτινός κ. Θανάσης Ζησιμόπουλος.

 

ΣΧΟΛΙΟ: Πολύ καλή ιδέα και με υψηλό συμβολισμό η κατασκευή ενός Μνημείου των Ελληνικών Ολοκαυτωμάτων, σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, μόνο που ελπίζουμε να μη βάλει και εδώ το... "χεράκι του" το Ελληνογερμανικό Ταμείο. Το λέμε επειδή μας συνηθίζει κάτι τέτοια ο Δήμαρχος...

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.