Μόνο με 160 ευρώ, η ετήσια κάρτα του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Σταθερή η τιμή της, παρά τη μεγάλη αύξηση του Φ.Π.Α..

Θέλεις ατελείωτα χιλιόμετρα στο χιόνι; Πού αλλού; Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Μόνο με, 160 ευρώ.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο του Δήμου Καλαβρύτων, έχοντας ως κύριο μέλημά του, να ζήσουν οι πιστοί του φίλοι το όνειρό τους στις ολόλευκες πλαγιές του μυθικού Χελμού, έχοντας θέα τη θάλασσα, συνεχίζει και στη φετινή χιονοδρομική περίοδο (Δεκέμβριος 2015 – Απρίλιος 2016), με τη δοκιμασμένη και επιτυχημένη πρακτική του, η οποία γίνεται ανάρπαστη από τους φίλους χιονοδρόμους και εξαντλείται γρήγορα, να κρατά, σταθερά, χαμηλά τις τιμές.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για 6η συνεχή χρονιά, στην καρδιά του καλοκαιριού, δίνει μία ανάσα δροσιάς, προσφέροντας, όπως πάντα, την ετήσια κάρτα σκι με ειδική έκπτωση 50%, στην τιμή που έχει αυτή τα τελευταία χρόνια (320 €) , η οποία και εφέτος παραμένει σταθερή και δεν αναπροσαρμόζεται, παρόλη, τη μεγάλη αύξηση του Φ.Π.Α. από 13 σε 23%, επ’ αυτής, που επιβλήθηκε, με τον πρόσφατο νόμο.

Η ανώνυμη εταιρεία του Χιονοδρομικού Κέντρου του Δήμου Καλαβρύτων, έχει τη δυνατότητα και την επάρκεια και απορροφά, η ίδια, την αύξηση αυτή του Φ.Π.Α., δεν την μεταφέρει στους φίλους της χιονοδρόμους και έτσι προσφέρει σ’ αυτούς, τις ίδιες, μοναδικές, τιμές, σταθερές, τα τελευταία δέκα (10) χρόνια και χωρίς αναπροσαρμογή τους.

Η πώληση της ετήσιας κάρτας στην εκπληκτική τιμή των 160 € (αντί 320 € αρχική τιμή), για την χιονοδρομική περίοδο 2015-2016, γίνεται αποκλειστικά on line στο site του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων www.kalavrita-ski.gr.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Αυγούστου 2015 και αφορά on line αγορές, μέχρι εξαντλήσεως του μέγιστου αριθμού της προσφοράς (400 κάρτες, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, βάσει ημερομηνίας και ώρας ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής αγοράς). Οι κάρτες αυτές είναι μόνο για προσωπική και όχι για επαγγελματική χρήση, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Η εξαιρετική αυτή καλοκαιρινή προσφορά, έρχεται σαν ανταπόδοση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων προς τους πιστούς του φίλους, εκείνους που με την προτίμησή τους, τα τελευταία χρόνια, το έχουν αναδείξει σε έναν από τους πιο αγαπημένους χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας.

Ευελπιστούμε ότι και η επόμενη σεζόν θα προσφέρει υπέροχες στιγμές διασκέδασης, ξεγνοιασιάς και άθλησης, στους λάτρεις της χιονοδρομίας, αλλά και όλους όσους αποζητούν ευχάριστες και οικονομικές αποδράσεις την περίοδο του χειμώνα, που έρχεται.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.