Μήνυμα του πολιτευτή της ΝΔ Αχαΐας Γρηγόρη Κοντοδήμου με αφορμή τις εσωκομματικές τριβές

Με αφορμή τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις που έχουν ξεσπάσει στο εσωτερικό της ΝΔ Αχαΐας, ο πολιτευτής του κόμματος Γρηγόρης Κοντοδήμος απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα ενότητας.

 

Είναι επιτακτική ανάγκη να πέσουν οι τόνοι από όλους. H εσωκομματική αντιπολίτευση δεν έχει τίποτα να προσθέσει, τη δύσκολη αυτή στιγμή, στην παράταξη και πολύ περισσότερο στη χώρα και τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό.

Μια ανοιχτή παραγωγική συζήτηση σε τοπικό επίπεδο με όλους όσους θέλουν το καλό της Νέας Δημοκρατίας και της χώρας κατά τη γνώμη μου μπορεί να εκτονώσει το τεταμένο κλίμα.
Θα πρέπει όμως να είναι μια συζήτηση που δεν θα επικεντρωθεί μόνο στην αναζήτηση αιτιών, γιατί μεγαλύτερη αξία τώρα έχει η δημιουργία ενός σχεδίου για την πορεία της Ελλάδας, της Αχαΐας και της Νέας Δημοκρατίας.

Το μήνυμα από την κάλπη ήταν σαφές: «ΣΥΝΕΡΓΑΣIΑ».

Οπότε πρέπει όλοι μας να συμπράξουμε για το καλύτερο, να συντάξουμε τις ειδικές μας γνώσεις αλλά και εμπειρίες σε ένα και μοναδικό σκοπό το καλό αυτού του τόπου που μας έχει ανάγκη ενωμένους όσο ποτέ άλλοτε.Η Ελλάδα είναι μια…

Η Αχαΐα είναι μια…

Η Νέα Δημοκρατία είναι μια…

Και είναι όλων μας.-

 

Γρηγόρης Λεων.Κοντοδήμος
Πολιτευτής ΝΔ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.